Avoimet työpaikat Keravan kaupunki Kerava Julkaistu Haku päättyy

Vastaava rakennusmestari

Kerava on rohkea, pieni suuri noin 35 500 asukkaan kaupunki, jossa on mahdollista elää onnellista arkea. Se sijaitsee keskeisellä paikalla 20 minuutin junamatkan etäisyydellä Helsingistä. Kerava on vihreä ja jatkuvasti kehittyvä kaupunki, jossa ihmisten, yritysten sekä ympäristön hyvinvointi on tärkeää.

Haemme nyt Infrapalveluihin

VASTAAVAA RAKENNUSMESTARIA

Kiinnostaisiko sinua toimia Keravan monipuolisten infrahankkeiden parissa? Tähän vakituiseen tehtävään kuuluu hankkeiden ohjelmointia, kaupungin katu- ja muiden yleisten alueiden hankkeiden rakennuttamista, valvontaa ja turvallisuuskoordinaattorina toimiminen.

Rakennuttamistehtävät ovat monipuolisia ja ne sisältävät mm. hankkeiden suunnitteluun osallistumista, hankinta-asiakirjojen laadintaa, kilpailuttamista sekä työmaa- ja työturvallisuusvalvontaa. Työssä korostuu myös vuoropuhelu hankkeiden eri osapuolten ja sidosryhmien kanssa. Hyvä projektinhallinta ja ammattimainen rakennuttaminen ovat avainasemassa tässä tehtävässä.

Edellytämme tehtävässä soveltuvaa rakennusalan insinöörin tutkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja vähintään B-ajokorttia. RAP/RAPS-pätevyys on eduksi.

Sovellut hyvin työyhteisöömme, kun olet työotteeltasi reipas ja ennakkoluuloton. Olet myös oma-aloitteinen ja avoin sekä yhteistyökykyinen. Infrapalveluissa työskentelee tällä hetkellä 60 ammattilaista.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää tehtävästä.
Kaupungininsinööri, Erkki Vähätörmä p. 040 318 2350

Toivomme sinun aloittavan työssäsi mahdollisimman pian. Jos tunnet Keravan kaupungin olevan seuraava työpaikkasi, täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen kerava.fi / avoimet työpaikat ke 31.1.2018 klo 16.00 mennessä. Ennen valinnan vahvistamista sinun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastasi. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Keravan kaupunki

Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme.

Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja. Meiltä löytyy tekemisen meininki!

Kerava on luotettava työnantaja askeleen päässä Helsingistä. Työnantajana olemme tasa-arvoinen, oikeudenmukainen ja joustava. Huolehdimme työntekijöistämme ja heidän ammattitaitonsa ylläpitämisestä. Keravalla on mahdollista löytää työn ilon ilo!

 

 

Rakennuslehden pääuutisia