Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava suunnitteluinsinööri

Porin kaupunki
Sijainti Pori
Päivämäärät Julkaistu 24.8.2023 Hae viimeistään 18.9.2023

Vastaava suunnitteluinsinööri

Porin kaupunki, Tekninen toimiala, Infrayksikkö, Infrajohtaminen

Haku päättyy: 18.9.2023 klo 15.00
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 23.8.2023
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Porin kaupungin Teknisen toimialan infrajohtamisen toimintayksikössä toimiva infran suunnittelutiimi huolehtii muun muassa liikenne- ja muiden yleisten alueiden katu-, liikenne- ja vihersuunnittelusta sekä liikenneympäristön liikenneturvallisuudesta ja esteettömyydestä. Infran suunnittelutiimin lähiesimiehenä toimii liikenneinsinööri.

Etsimme ammattitaitoista vastaavaa suunnitteluinsinööriä täydentämään tiimimme asiantuntemusta. Tehtävä on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen. Asiantuntijaorganisaatiossa saat tukea ja apua kehittyä työssäsi ja samalla tuot oman osaamisesi ja persoonasi osaksi tiimiä.

Vastaavan suunnitteluinsinöörin tehtäviin kuuluvat ulkoa tilattavien katusuunnitelmien ja katusuunnitelmiin liittyvien muiden suunnitelmien hankintojen ja kilpailutusten valmistelu, suunnittelun ohjaus ja koordinointi sekä muut suunnittelun tilaamiseen liittyvät tehtävät. Myös suunnitteluttamisprosessin ja puitesopimusmenettelyn kehittäminen sekä valtion tiehankkeisiin osallistuminen kaupungin asiantuntijana kuuluvat vastaavan suunnitteluinsinöörin tehtäviin.

Lisäksi vastaava suunnitteluinsinööri osallistuu infran investointisuunnitelman valmisteluun, omana työnä tehtävien katusuunnitelmien ohjaamiseen ja laatimiseen, johon sisältyvät tarvittavien koneohjausmallien tekeminen sekä suunnitelmiin liittyvät asiantuntija-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutehtävät. Tehtäväkuvaukseen voidaan sisällyttää myös muita infran suunnitteluttamis- ja rakennuttamistehtäviä henkilön osaamisten perusteella. Lopullinen tehtäväkuva muotoutuu hakijan erityisosaamisen mukaan.

Arvostamme perehtyneisyyttä infran suunnitteluun, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä tietotekniikan perustaitoja. Erityisosaaminen muista infran osa-alueista luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi voidaan maksaa aiempaan työkokemukseen perustuvaa ammattialalisää sekä henkilökohtaista lisää. Työmaa- ja maastokäynnit edellyttävät paikalla oloa, mutta myös osittainen etätyö on mahdollista.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 0885.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: TS:n mukainen 3 754,48 €/kk
Työavain: PORI-04-45-23

Yhteystiedot
Infrajohtamisen toimintayksikön esimies Sanna Välimäki p. 044 701 4180
Liikenneinsinööri Eija Riihimäki p. 044 701 0262

Työnantajakuvaus

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä – villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti.
Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat