Vastaava työnjohtaja

Sijainti Pääkaupunkiseutu, Itäinen Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 22.3.2017 Hae viimeistään 7.4.2017

Konevuori Oy on v. 1989 perustettu pääkaupunkiseudulla ja itäisellä Uudellamaalla toimiva maarakennusliike. Yrityksen toimialoina ovat maanrakennusurakointi, kiviainesmyynti, ja konevuokraus. Liikevaihtomme oli kesäkuussa 2016 päättyneellä tilikaudella 23 milj. euroa ja yrityksen palveluksessa on 60 työntekijää.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme yritykseemme infrarakentamisen

vastaavaa työnjohtajaa

Työtehtävissäsi vastaat osaltasi työmaiden laadukkaasta toteutuksesta, asetetun aikataulun ja budjetin puitteissa, sekä valvot työturvallisuutta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri tai -mestari), ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Henkilökohtaisten ominaisuuksien osalta arvostamme palveluhenkisyyttä, tarkkaa ja täsmällistä työotetta, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luotettavan ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa, sekä haastavan ja monipuolisen työnkuvan mukavassa ja kehittymishaluisessa työympäristössä. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ark. klo 14–15 Työpäällikkö Tomi Piironen p. 0400-467 254 tai henkilöstöpäällikkö Jonna Uotila P. 040-752 9449

Lähetä avoin hakemuksesi palkkatoivomuksineen pe 7.4.2017 mennessä osoitteeseen jonna.uotila@konevuori.fi, tai Konevuori Oy, Helkamäentie 15, 07230 Monninkylä.

www.konevuori.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi