Avoimet työpaikat Raasepori Julkaistu Haku päättyy

Vastaava työnjohtaja

Tervetuloa rakentamaan hoivakotia Raaseporiin!

 Työskentelet Uudenmaan alueen hyvinvointitilarakentamisen vastaavana työnjohtajana. Ensimmäinen työmaasi sijaitsee Raaseporissa, jonne rakennamme n. 2000 m2:n suuruisen hoivakodin. Työmaa alkaa toukokuussa 2017 ja arvioitu valmistuminen on keväällä 2018. 

Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työmaan talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olet ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Suunnittelet asioita ennakkoon ja osaat organisoida sekä neuvotella tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta työmaatehtävistä.

Tarjoamme sinulle
– itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän
– kuukausipalkan lisäksi kannustavan bonusjärjestelmän
– kattavat luontoisedut, joista voit lukea lisää osoitteessa www.lehto.fi/meille-toihin

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Joko innostuit?
Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 23.4.2017 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Kimmoon. Kerro meille itsestäsi ja millaisia kohteita olet tehnyt aiemmin, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointitilarakentamisen projektipäällikkö Kimmo Halonen, kimmo.halonen@lehto.fi, p. 040 771 5202. Mikäli et heti tavoita Kimmoa, voit soittaa myös Liisalle p. 040 700 7112. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa: 30.3.2017
Hakuaika päättyy: 23.4.2017

Rakennuslehden pääuutisia