Vastaava työnjohtaja

Sijainti Punkalaidun
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2018 Hae viimeistään 23.5.2018

Nyt haemme voimakkaan kasvun myötä vastaavaa työnjohtajaa koulu- ja päiväkotirakentamiseen Punkalaitumelle. Ensimmäinen hankkeesi tulee olemaan 180 oppilaan yhtenäiskoulu ja lukio. Hanke alkaa jo huhti-toukokuussa ja valmistuu vuoden 2019 kesällä. Tämän koulun ulkoseinät rakennetaan tämän päivän nykytrendien mukaisesti kokonaan hirrestä.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Mitä vastaava työnjohtaja tekee meillä?
Vastaava työnjohto toimii laivan kapteenina. Vastaat kokonaisvaltaisesti työmaan hallinnasta. Työpäiväsi koostuvat tutuista palikoista: aikatauluttamisesta, kustannusseurannasta ja työnjohdosta.

Täältä voit lukea, mitä esimerkiksi Juho kertoo vastaavan työnjohtajan työstä Lehdolla. Parhaiten meillä tuntuvat viihtyvän tyypit, jotka tykkäävät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääsevät itse vaikuttamaan työmaidensa toimintaan.

Sinusta työkaverimme? 
Sinulta toivoisimme rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa ja riittävää työmaakokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana.

Lisäksi toivoisimme:
– Itsenäisyyttä, vastuunkantoa ja rohkeutta tehdä päätöksiä
– Kustannustietoisuutta (tätä opit meillä rutkasti lisää)
– Aitoa yhteistyökykyä ja -halua työyhteisön sisällä

Ok, haluan kuulla lisää!
Tiedän, että ammattitaitoiset mestarit ovat kiireisiä, joten voit suoraan soittaa työpäälliköllemme Matille 040 771 0727, matti.rajaniemi@lehto.fi. Voit myös chattailla kanssamme osoitteessa lehto.fi/meille-toihin arkisin klo 8 – 17 tai jättää vapaamuotoisen hakemuksesi lomakkeen kautta.

Haku päättyy 23.5.2018 tai kun sopiva henkilö on löytynyt. Ollaanpa pian yhteyksissä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi