Avoimet työpaikat Lieto Julkaistu Haku päättyy

Vastaava työnjohtaja

Tervetuloa rakentamaan hoivakotia Lietoon!

Työskentelet Varsinais-Suomen alueen hyvinvointitilarakentamisen vastaavana työnjohtajana. Ensimmäinen työmaasi sijaitsee Liedossa, jonne rakennamme 1-kerroksisen puurunkoisen hoivakodin (n. 1500 m2). Työmaa alkaa kesäkuussa 2017 ja arvioitu valmistuminen on maaliskuussa 2018.

Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työmaan talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olet ennakkoluuloton rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Suunnittelet asioita ennakkoon ja osaat organisoida sekä neuvotella tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta työmaatehtävistä.

Tarjoamme sinulle
– itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän
– kuukausipalkan lisäksi kannustavan bonusjärjestelmän
– kattavat luontoisedut, joista voit lukea lisää osoitteessa www.lehto.fi/meille-toihin

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Joko innostuit?
Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 23.4.2017 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Ismoon. Kerro meille itsestäsi ja millaisia kohteita olet tehnyt aiemmin, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointitilarakentamisen projektipäällikkö Ismo Haukkavuori, ismo.haukkavuori@lehto.fi, p. 040 773 6411. Mikäli et heti tavoita Ismoa, soita Liisalle p. 040 700 7112. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa: 30.3.2017
Hakuaika päättyy: 23.4.2017

Rakennuslehden pääuutisia