Vastaava työnjohtaja

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 13.4.2017 Hae viimeistään 24.4.2017

Vastaava työnjohtaja pääkaupunkiseudulle

Etsimme uusia osaajia BoKlok-tiimiin

BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin. Haluamme luoda parempaa asumista, jossa yhdistyvät hyvä tarkoin punnittu tilankäyttö ja kustannustehokas rakentamisprosessi.

 BoKlok vastaa koko ketjusta tuotekehityksestä rakentamiseen, myyntiin ja asiakaspalveluun sisäänmuuton jälkeen. BoKlok on kehitetty 1990-luvun puolivälissä Ruotsissa. Pelkästään viime vuonna Ruotsissa myytiin yli 1000 BoKlok-kotia. Suomessa olemme vasta matkamme alussa, mutta tavoitteet ovat korkealla.

 

Ovatko hyvä asuminen ja tyytyväiset asiakkaat lähellä sydäntäsi? Innostutko uuden kehittämisestä, mutta samanaikaisesti toimit kurinalaisesti ja haet kustannussäästöjä? Haluatko työskennellä pienessä, mutta kasvavassa yksikössä rakentamassa kokonaan uudenlaista konseptia?

Vastaavana työnjohtajana vastaat työnjohdosta BoKlok-työmaalla. Vastaat omasta työmaasta, mutta osallistut myös BoKlok-tuotannon ja työmaatoimintojen kehittämiseen. Toimit yhteistyössä projektitiimin jäsenten, aliurakoitsijoiden, talotoimittajan ja viranomaisten kanssa. Pääset mukaan koko prosessiin ideasta toteutukseen ja kohteen rakentamiseen. Huolehdit, että asiakkaat pääsevät tyytyväisinä muuttamaan uusiin koteihinsa.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä vakituisessa työsuhteessa. Pääset rakentamaan uutta liiketoimintaa ja kasvattamaan BoKlok-konseptia Suomessa. Isossa kansainvälisessä yrityksessä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae 24.4.2017 mennessä osoitteessa
www.skanska.fi/avoimet-tyopaikat.
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Per Eerola, p. 040 189 3831.
Tutustu BoKlok-konseptiin: www.boklok.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi