Vastaava työnjohtaja

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 19.5.2017 Hae viimeistään 12.6.2017

Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen, pk-seutu

Vastaava työnjohtaja toimitilarakentamiseen, pk-seutu

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme yhteensä noin 750 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennusliike Koivukoski Oy on osa Lehto-konsernia.
”Tervetuloa raketin kyytiin”, kuten Pasilla on tapana meillä sanoa.

Meillä Toimitila-puolella on alkusyksyn aikana käynnistymässä runsaasti hankkeita: toimisto- ja yritystiloja, teollisia tuotantotiloja, kauppakeskuksia ja liikerakennuksia sekä logistiikka- ja varastokeskuksia. Pieniä ja suuria. Haemme nyt sekä aloittelevia vastaavia työnjohtajia että jo kokeneempia osaajia pääkaupunkiseudulle.

Olet ehkä miettinyt, millainen hanke olisi juuri sinun osaamisesi kokoinen? Jos haluat kuulla meidän näkemyksemme, soita rohkeasti! Ota uusi urasuunta syksyksi – tule jutuille vielä ennen kesälomia ja katsotaan millaiset hankkeemme meillä voisivat sinun osaamiseesi sopia.

Joitakin asioita, joita toivoisimme sinulta:
– Rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana
– Työmaakokemusta
– Itsenäisyyttä, vastuunkantoa ja rohkeutta tehdä päätöksiä
– Aitoa yhteistyökykyä ja -halua työyhteisön sisällä

Asuinrakentamisestakaan ei ole liian pitkä matka talousohjattuun ja konseptoituun toimitilarakentamiseen – tämä on meillä jo tuttu juoni! Päiväsi koostuu tutuista palikoista: aikatauluttamisesta, kustannusseurannasta ja työnjohdosta.

Jotakin meistä?

Meillä on älyttömän mukava työporukka, tämä ei ole mikään salaisuus. Työsi saat tehdä hyvinkin itsenäisesti, mutta toki saat vakaan tuen, jos koet tarvitsevasi sitä. Toivomme myös, että sinäkin olisit halukas jakamaan osaamistasi muille, koska yksinään näitä hommia ei kuitenkaan tehdä. Tykkäämme meidän avoimesta ja kannustavasta ilmapiiristä – tutustut meihin nopeasti!

Kattavien luontoisetujen lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Muistathan, että meillä urakehityksesi ei suinkaan pysähdy tähän. Saat haastavampia hankkeita sen mukaan, mitä itse kaipaat ja mitä hartiasi jaksavat kantaa. Myöhemmin voit edetä osaamisesi mukaisesti esimerkiksi projekti- tai työpäälliköksi. Kerrothan siis millaisia ajatuksia sinulla on tulevaisuutesi suhteen!

Ok, soitellaan!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Akille p. 050 432 4222. Jos et heti saa Akia kiinni, myös Tanja jututtaa sinua mielellään, p. 040 770 8710. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 12.6.2017 mennessä. Palkkaamme useita sopivia tyyppejä heti kun heidät tavoitamme!

lehto.fi/meille-toihin

Täällä Juho kertoo millaista on vastaavan mestarin homma Lehdolla.

Hakuaika päättyy: 12.6.2017

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi