Vastaava työnjohtaja

Sijainti Kajaani
Päivämäärät Julkaistu 17.7.2017 Hae viimeistään 1.8.2017

Vastaava työnjohtaja hyvinvointitilarakentamiseen, Kajaani

Nyt haemme vastaavaa työnjohtajaa Kajaaniin vastaamaan kahdesta alkavasta hankkeestamme Suksikadulla ja Samoojantiellä. Rakennamme yksikerroksisen palvelutalon ja kehitysvammaisten hoitolaitoksen, yhteensä 17:lle + 15:lle asukkaalle (n. 600 m2 + 600 m2). Hankkeiden arvioitu aloitus on elo-syyskuussa ja arvioitu valmistuminen on loppukeväällä 2018.

Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Miksi Lehdolle?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Yksin ei näitä mökkejä kuitenkaan pystytetä, joten vuorovaikutustaidoilla on kiistämättä paljon merkitystä. Täältä voit lukea, mitä esimerkiksi Juho kertoo vastaavan mestarin työstä Lehdolla.

Peruspalkan lisäksi palkkaukseen kuuluu merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedusta voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Tämä työsuhde on projektikohtainen, mutta keskustelemme mielellämme jatkosta kanssasi, mikäli meillä on hankkeen päätyttyä mestaritarpeita myös muualla Kainuun alueella.

Sinusta työkaverimme?

Työssäsi tarvitset:
– Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
– Riittävää työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita! Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.

Joko soitellaan?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita pikaisesti Visalle p. 040 773 6001 tai Laurille p. 040 772 4906. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeen palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 1.8.2017 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 10.7.2017
Hakuaika päättyy: 1.8.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi