Avoimet työpaikat Teijo-Talot Oy Hämeenlinna Julkaistu Haku päättyy

Vastaava työnjohtaja

Haemme vastaavaa työnjohtajaa tehtaallemme Tuulokseen, Hämeenlinnaan. Tehtaalla rakennetaan sekä pientaloja, että suurempia tilaratkaisuja kuten kouluja, päiväkoteja ja hoivatiloja. Vastaavana työnjohtajana vastaat tehtaan ja asennuskohteiden operatiivisesta johtamisesta, päivittäisestä työnsuunnittelusta ja projektien suunnitelmallisesta etenemisestä. Huolehdit työturvallisuudesta ja toimit tehtaan tuotantotyöntekijöiden lähiesimiehenä. Teet projektien hankinnat, raportoinnit sekä toimit asiakasrajapinnassa.

Työssäsi tarvitset:

-rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa

-riittävää työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana vaativissakin kohteissa

-organisointitaitoa, tekemisen meininkiä, taloudellista ajattelutapaa, tietoteknistä osaamista

-halua rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja kehittää menetelmää työssäsi eteenpäin

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen kokopäivätyön uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä tiimiämme ja tunnet itsesi kotoisaksi erilaisten sidosryhmien kanssa toimiessa.

Jos haluat osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme, hae heti! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.9.2017 mennessä osoitteeseen rekry@teijo-talot.fi.

Lisäkysymyksiä voit esittää Villelle p. 044-7217105 tai ville.karjalainen@teijo-talot.fi.

Teijo-Talot Oy

Teijo-Talot Oy valmistaa erityisellä nostomenetelmällä varustettuja siirrettäviä rakennuksia ja tilaratkaisuja. Suurin osa liikevaihdostamme tulee tällä hetkellä julkiselle sektorille valmistetuista vaativista rakennushankkeista. Panostamme erityisesti rakennusten terveellisyyteen ja turvallisuuteen. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Salossa, ja valmistavia yksiköitä on Salon lisäksi Hämeenlinnassa, Halsualla ja Sodankylässä. Lisää toiminnastamme ja referensseistämme voit lukea kotisivuiltamme osoitteesta www.teijotalot.fi.

Rakennuslehden pääuutisia