Vastaava työnjohtaja

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 27.6.2018 Hae viimeistään 15.8.2018

Vastaava työnjohtaja
hyvinvointitilarakentamiseen, Turku

Aloitamme syksyllä rakentamaan Turkuun hoivakorttelia, joka sisältää päiväkodin, senioriasuntoja, tehostettua palveluasumista sekä tukiasuntoja. Hankkeesta käytetään nimeä Herttuankulman hoivakortteli ja se sijaitsee Turun sataman läheisyydessä. Kohteen koko on 10 000 km2.

Haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa Herttuankulman projektiin. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat syyskuussa. Tämän kohteen valmistuttua sinua odottavat muut kohteemme järkevän työmatkan päässä.

Olisiko tässä sinun projektisi?
Vastaava työnjohto toimii laivan kapteenina. Vastaat kokonaisvaltaisesti työmaan hallinnasta yhteistyössä hankkeesta vastaavan projektipäällikön kanssa. Tärkeintä on täsmällinen aikataulun ohjaus ja laadukas rakentaminen kerralla valmiiksi. Meillä on konseptoitu ja kustannusohjattu rakentamistapa, josta on sinulle varmasti hyötyä työssäsi.

Parhaiten meillä tuntuvat viihtyvän tyypit, jotka tykkäävät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääsevät itse vaikuttamaan työmaidensa toimintaan.

Näitä tarvitset
Joitakin asioita, joita toivoisimme sinulta:
– Rakennusalan työnjohtokokemusta
– Rakennusmestari- tai -insinööritutkinto, jotta voit toimia hankkeen vastaavana työnjohtajana
– Itsenäisyyttä, vastuunkantoa ja rohkeutta tehdä päätöksiä
– Kustannustietoisuutta (tätä opit meillä rutkasti lisää)
– Aitoa yhteistyökykyä ja -halua työyhteisön sisällä

Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua kehittää sekä tehostaa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Kiinnostuitko?
Voit ottaa yhteyttä
1) Puhelimitse, arkisin soittamalla lisätietoja työpäälliköltämme Toni Tahkoniemeltä, p. 050 400 6121 tai rekrytiimiltämme, p. 020 320 000.
2) Jättämällä meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen helpoiten oheisen linkin kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Jätä hakemuksesi tästä.
3) Rekrychatissa osoitteessa lehto.fi/meille-toihin arkisin klo 8 – 17

Haku päättyy 15.8.2018. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Ollaanpa pian yhteyksissä!

Haku alkaa 20.06.2018 ja päättyy 15.08.2018
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi