Vastaava työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 17.4.2019 Hae viimeistään 21.4.2019
Haemme vastaavaa työnjohtajaa uudis- ja saneerauskohteille Kuopioon
Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Olemme esimerkiksi kehittämässä uutta, korkeatasoista asumisaluetta Kuopion parhaille paikoille, vanhalle Savonian kampusalueelle.

Mitä pääset tekemään?

Vastaavana työnjohtajana johdat asunto- ja toimitilarakennusprojekteja alkavilla hankkeillamme (uudis- ja saneerauskohteita). Huolehdit siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Toimit esimiehenä ja ohjaat projektia ja sen etenemistä yhteistyössä muun projektihenkilöstön kanssa. Vastuullasi on esimerkiksi projektin yleisaikataulu ja tehtäväsuunnitelmat, työurakkalaskelmat ja hankintasuunnitelmat. Osaamistasi halutaan hyödyntää myös muilla Itä-Suomen alueen projekteilla, minkä vuoksi matkustaminen on osa työnkuvaa. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri, DI)
– aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– esimies-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
– arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 21.4.2019 mennessä. Työpäällikkö Niko Nousiainen (p. 050 431 8433, niko.nousiainen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, projekteista ja tiimistämme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi