Vastaava työnjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 28.5.2019 Hae viimeistään 25.6.2019

Nyt etsimme Kempeleeseen valmistuvaan palvelutalokohteeseemme vastaavaa työnjohtajaa. Rakennustyöt alkavat pian ja kohde valmistuu keväällä 2020. Työsuhde on vakituinen ja aloitus heti/sopimuksen mukaan.

Mitä on tiedossa?

Työnjohtajana vastaat työvaiheiden aikataulutuksesta, kustannuksista, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta. Vältämme turhaa byrokratiaa ja turvallisuudesta emme tingi.

Meillä on käytössä keskitetty hankintaorganisaatio, mutta myös työmaa osallistuu hankintoihin yhteistyössä työpäällikön kanssa.

Rakentamisen tavassamme erityistä on se, että hyödynnämme omien tehtaidemme tuotantoa, muun muassa käyttövalmiita kylpyhuonemoduuleja ja ulkoseinäelementtejä, joilla lyhennämme työmaa-aikaa ja parannamme työmaan hallittavuutta. Laadun kannalta kriittiset työvaiheet toteutetaan ja tarkastetaan optimaalisissa tehdasolosuhteissa, jolloin työmaalla ei tarvitse murehtia esimerkiksi laatoitusalustojen kuivumisaikoja.

Vuosi 2019 tulee olemaan Lehdolla erityisesti suuri harppaus tietomallintamisen hyödyntämisessä. Tähän firma luonnollisesti kouluttaa, joten saat pidettyä osaamisesi alan kärjessä. Lue lisää tietomallintamisen valmennuksista mm. täältä.

Etsimämme henkilö

Tehtävässä tarvitset:
– rakennusmestari- tai -insinööritutkinnon
– Muutaman vuoden työkokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä
-kustannustietoisuutta
-hyviä esimiestaitoja

Sinulta löytyy tekemisen meininkiä ja käsissäsi työmaa etenee jouhevasti. Olet valmis ratkomaan erilaisia uusia tilanteita ja tekemään töitä pitääksesi kiinni sovitusta aikataulusta. Työskentelykielemme on suomi.

Ok, haluan kuulla lisää!

Voit ottaa yhteyttä soittamalla työpäälliköllemme Tapio Mertaniemelle, 040 773 1644 . Voit myös jättää meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen helpoiten täältä löytyvän lomakkeen kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Haku päättyy 25.6.2019. Ethän jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

Kuuntele lisää ajatuksiamme rakentamisesta podcastina: https://lehto.fi/blogi/muutosrakentaja-podcastin-ensimmainen-jakso/

Haku alkaa 27. toukokuuta 2019 ja päättyy 25. kesäkuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi