Vastaava työnjohtaja

Lehto Tilat Oy
Sijainti Pyhäjoki
Päivämäärät Julkaistu 31.7.2020 Hae viimeistään 15.8.2020

Vastaava Työnjohtaja Pyhäjoelle, Lehto Tilat Oy

Oletko sinä etsimämme vastaava työnjohtaja elokuussa starttaavaan Fennovoiman hallintorakennuksen rakennusprojektiin Pyhäjoelle?

Nyt on mahtava tilaisuus päästä käsiksi haastavaan kohteeseen, jossa tekemistä riittää vuoden 2022 puolelle. Hallintorakennuksesta tulee kuusikerroksinen ja rakennuksen laajuus on n. 10 600 m2. Nykyaikaisista toimistotiloista löytyy tilat noin 300 henkilölle, kokoushuoneet, henkilöstöravintola sekä koulutussiipi.  Laitostoimiston rakentaminen alkaa hallintorakennuksen valmistuttua. Viisikerroksinen laitostoimisto sisältää toimistotiloja noin 250 henkilölle sekä kokous- ja sosiaalitilat. Laitostoimiston laajuus on noin 7 200 m2. Täältä löydät lisätietoa kohteesta.

Tarkemmin tehtävästä

Johdat työmaata varmistaen, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat suorittaa työmaan työvaiheet laadukkaasti loppuun saakka. Ymmärrät aikataulutuksen tärkeyden ja olet kiinnostunut vaikuttamaan osaltasi työmaan tulokselliseen läpivientiin. Työturvallisuudesta emme tingi.

Työmaillamme kanssasi työskentelevät ammattitaitoiset kollegat sekä vakiintuneet yhteistyökumppanit. Vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi ja työympäristöösi ovat laajat.

Sinulla onkin jo varma ote itsenäiseen työskentelyyn ja otat mielelläsi vastuuta. Vastaavana työnjohtajana olet tottunut pitämään ohjakset käsissäsi ja reippaalla päätöksentekokyvyllä kuljetat työmaata suunnitelmien ja aikataulun mukaisesti eteenpäin.

Jotta työskentely olisi sujuvaa, saat käyttöösi Lehdon uusimmat rakentamisen digitaaliset ratkaisut, lisäksi selkeä konseptimme ja oman moduuli- sekä elementtituotantomme tuoma rakentamisen nopeus vapauttavat työaikaasi. Meillä tiedonkulku on avointa ja hierarkia matala.

Onhan sinulla..

– rakennusalan soveltuva koulutus (RM tai RI)
– työkokemus vastaavan työjohtajan tehtävistä vaativissa betonirunkorakenteisissa kohteissa
– projektinjohtotaitoja sekä kokemus alihankintaneuvotteluista
– ammatillinen itsevarmuus ja kyky itsenäiseen työmaavastuuseen
– aikataulutus- ja kustannustenhallintaohjelmistojen tuntemus sekä kiinnostus rakentamisen digitaalisiin ratkaisuihin

Lisäksi toivoisimme sinulta riittävää englannin kielen taitoa.

Tartu tilaisuuteen!

Voit soittaa suoraan lisätietoja Lehto Tilat Oy:n Aluejohtajalta Perttu Haapalahdelta p. 040 772 4919. Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta – sen täyttää näppärästi vain noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Hakuaika päättyy 15.8.2020. Ethän kuitenkaan jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä laitamme rattaat pyörimään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ollaan siis pian yhteyksissä!

Haku alkaa 29. heinäkuuta 2020 ja päättyy 15. elokuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group
Lehto on rakennusalan innovatiivinen uudistaja. Rakennamme asuntoja, erilaisia toimitiloja ja hoivatiloja sekä kouluja. Lisäksi teemme putkiremontteja kerrostaloihin. Tavoitteemme on muuttaa toimialaa ja rakentaa entistä laadukkaammin, nopeammin ja kohtuuhintaisemmin. Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi