Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava työnjohtaja

YIT
Sijainti Kokkola
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2024 Hae viimeistään 26.5.2024

Etsimme vastaavaa työnjohtajaa Kokkolan seudulle

”Haastavakin kohde saadaan yhteistyöllä valmiiksi.”​ 

Oletko rakennushankkeiden rautainen ammattilainen, joka johtaa jämptisti työmaan päivittäistä arkea ja innostaa tiimiä laadukkaaseen lopputulokseen? Tule vastaavaksi työnjohtajaksi kannustavaan ja tiiviiseen työporukkaamme.

Vastaavana työnjohtajana vastaat toimitilakohteidemme laadukkaasta valmistumisesta suunnitelmien mukaisesti. Johdat itsenäisesti työpäällikön tuella hankkeen etenemistä työmaalla ja varmistat sen aikataulun mukaisen sekä tuloksellisen läpiviennin. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja vastaavana työnjohtajana johdat työmaan työturvallista toteutusta omalla esimerkilläsi. Toimit lähiesihenkilönä työmaatoimihenkilöille työmaalla ja pidät aktiivisesti yhteyttä projektin eri tahojen kanssa asiakaslähtöisellä otteella.

Miksi YIT?

Tulevat kohteet Kokkolassa tarjoavat mielenkiintoista haastetta pidemmäksikin aikaa. Kokkolassa ja lähialueella on useita erilaisia rakennusprojekteja asumisesta teollisuuteen suunnitteilla, mikä tarjoaa alueella varsin hyvät potentiaaliset näkymät rakentamisen alalle.

Meillä olet avainpelaaja osana huippuammattilaisten joukkuetta. Tarjoamme mahdollisuuden päästä näyttämään ammattitaitosi monipuolisten hankkeiden parissa sekä syventämään osaamistasi kehittyvässä ja vastuullisesti toimivassa organisaatiossa, jossa on paljon mahdollisuuksia oman urakehityksen suhteen.

Tapamme toimia pohjautuu arvoihimme: arvostus, yhteistyö, luovuus ja intohimo. Ne ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme menestymään yhdessä, luomaan uutta ja toimimaan eettisesti, kestävästi ja laadukkaasti. YIT:llä välitämme asiakkaistamme ja henkilöstöstämme. Johdamme esimerkillä, kuunnellen, kysyen, toisiimme luottaen, yhdessä ideoiden, menestyksestä iloiten ja virheistä oppien.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat ajatella taloudellisesti, olet suunnitelmallinen ja ennakoiva. Toimit tehokkaasti ja osaat priorisoida myös paineen alla. Olet helposti lähestyttävä tiiminvetäjä, joka osaa delegoida ja antaa vastuuta myös alaisilleen.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta, vastaavan työnjohtajan pätevyyttä sekä näyttöjä menestyksekkäästä johtamistyöstä ja arvoltaan yli 5 M€ rakennustyömaiden läpiviennistä. Sinulla on vahva rakennustekniikan ymmärrys, englannin kielen taito ja hallitset työssä tarvittavat IT-järjestelmät.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä tuotantopäällikkö Pasi Juurakkoon, puh. 040 771 4620.

Hae tehtävään 26.5.2024 mennessä täältä > ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat