Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava työnjohtaja

Hartela
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 7.6.2024 Hae viimeistään 26.6.2024

Etsimme Pääkaupunkiseudulle vastaavaa työnjohtajaa

Tulevat työtehtäväsi:

Vastaavana työnjohtajana vastaat itsenäisesti vastuullasi olevan työmaan ennakkosuunnittelusta, valvonnasta ja ohjauksesta. Varmistat, että rakennusprojektit tulevat hoidettua kustannustehokkaasti, laatu- ja aikataulutavoitteet täyttäen. Sinulle on luonteenomaista panostaa ennakkosuunnitteluun ja yhteistyöhön.

Odotamme sinulta:

Rakennusalan soveltuvan koulutuksen lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, jämäkkyyttä ja aitoa halua tehdä töitä jatkuvasti kehittyen. Olet luotettava ammattilainen jolle työn laatu on tärkeää. Vastaat turvallisesta työskentelystä työmaalla. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja johdat omalla esimerkilläsi. Sinulla on jo aikaisempaa työmaakokemusta ja halu kehittyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin sekä hyvät henkilöstöedut. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia, ja panostamme tähän esimerkiksi laadukasta johtajuutta kehittämällä. Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla. Meillä saat olla oma itsesi ja vaikuttaa aidosti omaan työhösi kannustavassa ilmapiirissä.

Tule rakentamaan kanssamme hyvää huomista. Myös itsellesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hartela Etelä-Suomi Oy:n tuotantojohtaja Janne Alakomi, puh. 050 538 9452. Jannen tavoitat puhelimitse 25.6.2024 klo 13-14 ja 26.6.2024 klo 13 eteenpäin.

Käynnistämme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa 3. kesäkuuta 2024 ja päättyy 26. kesäkuuta 2024, klo 23.59 
Haet tehtävään tästä linkistä 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat