Avoimet työpaikat Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Vastaava työnjohtaja asuinrakentamiseen

Tervetuloa haastavaan asuinrakennuskohteeseen Helsingin Myllypuroon!

Nyt etsimme vastaavaa työnjohtajaa suureen rivitalokohteeseen Myllypuroon, jonne rakennamme kallioiselle maaperälle 27 asuntoa kaksikerroksisiin matalaenergiarakenteisiin rivitaloihin oheistiloineen. Myllypuron päävesilinja sekä metrovarikon läheisyys tuovat louhintatöihin haastetta. Työmaa alkaa arviolta kesäkuussa 2017 ja päättyy arvioidusti helmi-maaliskuussa 2018.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Vastaavan työnjohtajan tehtävissäsi sinua tukee yksikkömme oma hankinta- ja määrälaskentatiimi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta sekä riittävää kokemusta työmaatehtävistä, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana Helsingissä. Lisäksi tarvitset perustason tietoteknistä osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja, joilla varmistat jouhevan työmaa-arjen!

Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa www.lehto.fi/meille-toihin.

Joko innostuit?
Tiedämme, että ammattitaitoiset mestarit voivat olla kiireisiä, joten voit hakea tehtävää soittamalla suoraan Juhalle p. 040 772 3314 tai Tanjalle p. 040 770 8710. Voit myös halutessasi jättää kirjallisen hakemuksen oheisen linkin kautta 5.4.2017 mennessä. Kerro meille itsestäsi ja millaisia kohteita olet tehnyt aiemmin. Voit liittää mukaan myös CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Soita rohkeasti ja kysy lisää!

Hakuaika alkaa: 14.3.2017
Hakuaika päättyy: 5.4.2017

Rakennuslehden pääuutisia