Vastaava työnjohtaja asuinrakentamiseen

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 29.8.2017 Hae viimeistään 18.9.2017

Nyt haemme vastaavaa työnjohtajaa Espoon Soukkaan, jonne rakennamme parhaillaan 32:a asuntoa: Säihkeeksi nimetyssä kohteessa on kaksi seitsemän asunnon rivitaloa ja Loisteessa kolme kuuden asunnon rivitaloa. Säihkeessä teemme nyt väliseinäasennuksia ja Loiste on elementtiasennusvaiheessa.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli etsit itsellesi syksyksi uutta työmaata, ota rohkeasti yhteyttä meihin jo tänään!

Miksi Lehdolle?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan. Yksin ei näitä mökkejä kuitenkaan pystytetä, joten vuorovaikutustaidoilla on kiistämättä paljon merkitystä tässäkin hommassa. Täältä voit lukea, mitä esimerkiksi Juho kertoo vastaavan mestarin työstä Lehdolla.

Sinusta työkaverimme?

Työssäsi tarvitset rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa ja riittävää työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana.

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.

Joko soitellaan tai jutellaan chatissa?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Juhalle p. 040 772 3314 tai rekrytiimillemme p. 020 320 000. Voit myös jutella kanssamme rekrychatissa ma-pe klo 8-17 osoitteessa lehto.fi/meille-toihin tai täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 18.9.2017 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi