Vastaava työnjohtaja hoivakotikohteeseen

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 23.3.2018 Hae viimeistään 31.3.2018

Huhtikuussa meillä käynnistyy hoivakotikohde Espoon Lugnetintiellä Kaupunginkalliossa (karttalinkki), jonne etsimme nyt vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Projekti pitää sisällään n. 2500 neliön suuruisen hoivakodin rakentamisen ja lisäksi 200 m2 kellaritilaa. Rakennus on pääosin kaksikerroksinen. Työmaan aloitus on huhtikuun alussa ja arvioitu valmistuminen syyskuussa 2019. Tontilla aiemmin sijainnut vanha hoivarakennus on jo purettu.

Lugnetintie

Mikäli katselet kevään korvilla uutta työmaata, otahan yhteyttä, niin jutellaan tuosta hankkeesta tarkemmin. Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työmaasi toimintaan.

Täältä voit lukea, mitä esimerkiksi Juho kertoo vastaavan työnjohtajan työstä Lehdolla.

Olisiko tässä sinun projektisi?

Työssäsi tarvitset rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa ja vähintään 5 vuoden työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana Espoossa.

Olet yritteliäs tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Hanskasi eivät tipahda maahan, kun eteesi tulee uusia ratkaistavia haasteita. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.

Soitellaan tai jutellaan rekrychatissa?

Jos saimme sinut kiinnostumaan, voit ottaa suoraan yhteyttä rakennuspäällikköömme Ismo Haukkavuoreen, ismo.haukkavuori@lehto.fi tai puhelimitse 040 773 6411.

Voit myös chattailla kanssamme arkisin klo 8 – 17 tai jättää yhteystietosi oheisen hakemuslomakkeemme kautta.

Haku päättyy 31.3.2018 tai kun sopiva henkilö on löytynyt. Ollaanpa pian yhteyksissä!

Haku alkaa 13.03.2018 ja päättyy 31.03.2018
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehdon Rekrychat avoinna arkisin klo 8-17 osoitteessa https://www.lehto.fi/meille-toihin

Osoite kartalla

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi