Vastaava työnjohtaja hoivakotirakentamiseen

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 5.10.2018 Hae viimeistään 24.10.2018

Nyt etsimme vastaavaa työnjohtajaa hoivakotirakentamisen pariin pääkaupunkiseudulle. Ensimmäinen kohteesi tulee sijaitsemaan Espoossa. Kohteesi voivat jatkossa olla hoivakotien lisäksi esimerkiksi kouluja tai päiväkoteja.

Valmiita rakennusosia omilta tehtailta

Tuotantomenetelmämme poikkeaa perinteisestä paikallarakentamisesta merkittävästi. Hoivakotirakentamisessa hyödynnämme mm. valmiita kylpyhuonemoduuleja, seinäelementtejä ja talotekniikkakeskuksia, jotka suunnittelemme itse ja rakennamme omilla tehtaillamme. Variaatiot ovat myrkkyä taloudelle ja laadulle – siksi pyrimme vakiointiin joka työvaiheessa.

Tähän toivomme tietysti kommentteja myös työmailta eli jos uudenlainen rakennustapa inspiroi, niin mikään ei estä myös sinua osallistumasta tulevaan kehitystyöhön.

Mitä on tiedossa?

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaasi aikataulutuksesta, työvaihesuunnittelusta, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta yhteistyössä työpäällikön kanssa.

Työympäristö on aika lailla vapaa, ei turhaa byrokratiaa. Turvallisuudesta ei tingitä.

Työssäsi tarvitset rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa ja vähintään 5 vuoden työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana Espoossa. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito ja perustason tietotekninen osaaminen.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti kun löydämme sopivan henkilön.

Soitellaanpa!

Kerromme mielellämme tarkemmin alkavista hankkeistamme, joten ota rohkeasti suoraan yhteyttä rakennuspäällikköömme Ismo Haukkavuoreen, ismo.haukkavuori@lehto.fi tai puhelimitse 040 773 6411. Voit myös jättää yhteystietosi tai vapaamuotoisen hakemuksesi tästä, jonka täyttää näppärästi noin 5 minuutissa.

Hakuaika päättyy 24.10., mutta ethän turhaan odottele viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ollaanpa pian kuulolla!

Lehto on nopesati kehittyvä ja kasvava rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä ja vuoden 2017 liikevaihtomme oli 598 miljoonaa euroa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi