Avoimet työpaikat Pohjois-Suomi Julkaistu Haku päättyy

Vastaava työnjohtaja hyvinvointitilarakentamiseen

Lehto (ent. Päätoimija) on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Suosiomme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen, kustannustehokkaaseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen yleisiä käytäntöjä, tuottaa asiakkaalle merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä sekä varmistaa rakentamisen korkean laadun. Lehto-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön Lehto Group Oyj:n lisäksi yhdeksän tytäryhtiötä. Työllistämme yhteensä n. 600 henkilöä ja vuoden 2015 liikevaihtomme oli 276 milj. euroa. Rakennusliike Lehto Oy on osa Lehto-konsernia.

Tervetuloa rakentamaan 30-paikkaista hoivakotia Keminmaalle!

Työskentelet Lapin alueen hyvinvointitilarakentamisen vastaavana työnjohtajana. Ensimmäinen työmaasi sijaitsee Keminmaalla, jonne rakennamme yksikerroksisen puurakenteisen hoivakodin (1200 brm2). Työmaa alkaa alkuvuonna ja arvioitu valmistuminen on loppuvuonna 2017.

Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työmaan talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olet oma-aloitteinen, luotettava ja lujahermoinen rakentaja, joka haluaa kehittää ja tehostaa alan perinteisiä toimintatapoja ja työmenetelmiä. Suunnittelet asioita ennakkoon ja osaat organisoida sekä neuvotella tavoitteiden saavuttamiseksi.

Toivomme sinulta lisäksi:
– Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta
– Muutaman vuoden kokemusta työmaatehtävistä
– Aiempi kokemus hoivatila-/päiväkotikohteista on ehdottomasti eduksesi!

Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta 31.12.2016 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Lauriin. Kerro meille itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointitilarakentamisen projektipäällikkö Lauri Rantala, p. 040 772 4906.

Tutustu Lehto-konserniin >>

Hakuaika alkaa: 8.12.2016
Hakuaika päättyy: 31.12.2016

Rakennuslehden pääuutisia