Avoimet työpaikat Peab Oy Turku Julkaistu Haku päättyy

Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja

TULE MEILLE!

Haluamme sinut mukaan osaksi Peabin Turun yksikön kasvua ja tulevaisuutta. Meillä on nuorekas, mukava ja rento työilmapiiri, jossa annetaan vastuuta, mutta tarvittaessa myös tuetaan yhdessä tekemällä. Ammattiylpeys, työntekijöiden hyvinvointi ja yhdessä tekemisen ilo ovat meille tärkeitä asioita.

Nyt etsimme
KOKENEITA VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA
uudis- ja korjausrakentamisen hankkeisiimme.

Odotamme kokemusta ja näyttöä vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Lisäksi toivomme sitoutuneisuutta sekä oman osaamisen että yksikkömme jatkokehittämiseen. Tarjoamme suuren konsernin tuen ja työkalut, kilpailukykyisen palkan sekä omaan tekemiseen pohjautuvan tulospalkkiojärjestelmän.

Työmaahenkilöstöä vahvistaaksemme haemme myös
TYÖNJOHTAJIA.

Työnjohtajana sinulta edellytetään sitoutuneisuuden ja ammattiylpeyden lisäksi aitoa halua kehittyä tehtävässäsi. Vahvistat koko työmaaorganisaation ketjua omalla määrätietoisella toiminnallasi. Voit olla alalla kokenut tai tulokas, asenne ratkaisee.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus ja CV 16.2.2018 mennessä osoitteessa peab.fi/toissa-peabilla/toihin-meille

Lisätietoja voit kysyä:
Marika Siirto, puh. 040 151 9948, marika.siirto@peab.fi (uudisrakentaminen)

Peab Oy

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka

Meitä työpaikastamme ylpeitä Peabilaisia on noin 15 000 henkilöä, joista Suomessa työskentelee noin 750. Konsernimme yhtenä strategisena päätavoitteena on olla toimialansa paras työpaikka.

Peab on nykyaikainen ja eteenpäin katsova yritys, joka tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden hankkia kokemusta ja kehittää ammattitaitoaan hyvin erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Yhtiössämme panostetaan paljon henkilöstön hyvinvointiin ja siinä on keskitytty erityisesti henkilöstöjohtamisen kehittämiseen, kuten esimiesvalmennuksiin ja prosessien parantamiseen.

Peab tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia työsuhde- ja henkilöstöetuja, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, lounas- ja kulttuuriedun sekä etuja yhteistyökumppaneilta. Työympäristöämme parannetaan jatkuvasti entistäkin turvallisemmaksi, viihtyisämmäksi ja myös ergonomialtaan toimivammaksi.

Tutustu tarkemmin toimintaamme ja tavoitteisiimme katsomalla Menestyssuunnitelma-videomme.

Rakennuslehden pääuutisia