Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja hoivakotihankkeisiin

Sijainti Etelä-Karjala
Päivämäärät Julkaistu 10.1.2019 Hae viimeistään 30.1.2019

Nyt haemme Etelä-Karjalan hoivakotihankkeisiimme vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa. Ensimmäinen hankkeesi sijaitsee Imatralla, ja se käynnistyy maaliskuun aikana.

Meillä on runsaasti hankeaihioita myös lähikunnissa (mm. Lappeenrannassa), joten tehtävä on vakituinen. Myöhemmin kohteesi voivat olla myös esimerkiksi päiväkoteja ja kouluja.

Valmiit kylpyhuonemoduulit omalta tehtaalta

Tuotantomenetelmämme poikkeaa jonkin verran perinteisestä paikallarakentamisesta. Tähänkin kohteeseen tuodaan valmiit kylpyhuonemoduulit omilta tehtailtamme Oulaisista ja talotekniikkakeskus Oulusta – tämä nopeuttaa ja selkiyttää työmaalla tapahtuvaa rakentamista sekä varmistaa myös työn laatua. Olemme havainneet, että variaatiot ovat myrkkyä taloudelle ja laadulle – siksi pyrimme vakiointiin joka työvaiheessa.

Teemme KVR-urakkaa (suunnittele ja toteuta), joten työmaakin pääsee vaikuttamaan työmaalla käytettäviin ratkaisuihin ja voi osallistua hankkeiden kustannusohjaukseen suuremmalla painoarvolla kuin perinteisessä urakkamallissa, jossa asiakkaan palkkaamat tahot tuottavat kuvat työmaalle.

Mitä on tiedossa?

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaasi aikataulutuksesta, työvaihesuunnittelusta, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta yhteistyössä työpäällikön kanssa. Työnjohtajana vastaat sinulle nimettyjen työvaiheiden johtamisesta. Työympäristö on aika lailla vapaa, ei turhaa byrokratiaa. Turvallisuudesta ei tingitä.

Meillä on käytössä keskitetty hankintaorganisaatio, mutta myös työmaa osallistuu hankintoihin yhteistyössä työpäällikön kanssa.

Vuosi 2019 tulee olemaan Lehdolla erityisesti suuri harppaus tietomallintamisen hyödyntämisessä. Tähän firma luonnollisesti kouluttaa, joten saat pidettyä osaamisesi alan kärjessä. Lue lisää tietomallintamisen valmennuksista mm. täältä.

Mitä etsimme?

Nyt etsimme henkilöitä, joilla on…

– Rakennusmestarin/-insinöörin tutkinto

– Vastaavalla työnjohtajalla vähintään neljän vuoden ja työnjohtajalla muutaman vuoden kokemus työnjohdosta/työmaainsinöörin tehtävistä

– Ajatusmaailma, johon mahtuu täysin uudenlaisia rakentamisen tapoja ja halua kokeilla sekä kehittää perinteistä rakentamista

Soitellaanpa!

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, soita rohkeasti Tomi Lankiselle, joka toimii meillä Kaakkois-Suomen hyvinvointitilarakentamisen työpäällikkönä, p. 040 773 2428. tomi.lankinen@lehto.fi. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen näppärästi noin 5 minuutissa.

Toimithan 30.1. mennessä – etenemme heti kun sopiva henkilö löytyy. Ollaan pian kuulolla!

Haku alkaa 08.01.2019 ja päättyy 30.01.2019
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi