Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja tienhoitoon

Sijainti Joutseno
Päivämäärät Julkaistu 19.4.2018 Hae viimeistään 13.5.2018

Tule meille vastaavaksi työnjohtajaksi tai työnjohtajaksi tienhoitoon Lappeenrannan alueurakkaan. Vastaat nimettyjen työvaiheiden laadukkaasta toteutuksesta työturvallisuudelle, taloudelle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit lisäksi NCC:n arvojen mukaisesti niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin kanssa.

Tienhoidon vastaavana työnjohtajana tai työnjohtajana tehtäviisi kuuluvat Lappeenrannan alueurakan suunnittelu, tarjouslaskenta sekä raportointi työpäällikön tukena. Pääset mukaan ammattilaisporukkaamme johtamaan monipuolisia talvi- ja kesähoitotöitä tiestöllä. Työsi sisältää päivystysluonteista varallaoloa talvihoitokaudella 1.10.–30.4. Toimipisteesi on Joutsenon työmaatoimistollamme.

Toivomme sinulta soveltuvaa rakennus- tai infra-alan koulutusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Vastaavalta työnjohtajalta edellytämme kolmen vuoden tienhoitokokemusta ja työnjohtajalta vuoden kokemusta. Tehtävissä edellytetään hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä ja asiakaspalveluhenkinen ja toimit luotettavana kumppanina alihankkijoidemme ja tilaajien kanssa. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden myös itse kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Timo Luhtaniemi, timo.luhtaniemi@ncc.fi, p. 0400 255 506. Hae paikkaa 13.5.2018 mennessä.

NCC Infrastructure on vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen alamme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta pohja- ja maarakentamisesta, tienhoidosta, vesihuollosta sekä liikenneturvallisuudesta. Rakennamme infraa sinne, mihin syntyy uutta tai missä vanha vaatii korjausta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi