Vastaava työnjohtaja korjausrakentamiseen

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 15.8.2017 Hae viimeistään 30.8.2017

Nyt haemme Helsingin keskustassa pian alkavaan suureen kiinteistönperuskorjauskohteeseen vastaavaa työnjohtajaa.

Mikäli mietit uutta työmaata syksyksi, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Miksi meille?

Viihdyt meillä varmasti, mikäli tykkäät itsenäisestä työstä ja siitä, että pääset itse vaikuttamaan työhösi. Täältä voit lukea mitä Juho kertoo vastaavan mestarin työstä Lehdolla.

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä kuuluu Lehdon tulospalkkio-ohjelman piiriin, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin.

Työssäsi tarvitset lisäksi:
– Rakennusalan työnjohtokokemusta mieluiten korjausrakentamisen parista
– Rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa, jotta voit toimia hankkeen vastaavana työnjohtajana
– Sujuvat perustason IT-taidot

Ok, haluan kuulla lisää!

Soita meille rohkeasti tai hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakemuslomakkeemme palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 30.8. mennessä. Toimi kuitenkin pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antavat korjausrakentamisen työpäällikkö Tuukka Rudenberg 040 669 2510 sekä tuotantojohtaja Vesa Terimo p. 0400 676 004.

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Lehto Korjausrakentaminen vastaa rakennettujen kiinteistöjen peruskorjauksista, täydennys- ja lisäkerrosrakentamisesta, putki- ja julkisivusaneerauksista, liiketilojen peruskorjauksista sekä rakennusten käyttötarkoituksen muutoksista nykyaikaisiksi asunto- ja liiketiloiksi. 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi