Vastaava työnjohtaja, projekti-insinööri ja työmaainsinööri

Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 28.9.2017 Hae viimeistään 22.10.2017

Vastaava työnjohtaja Jyväskylään

Sinä kokenut rakentaja, joka viihdyt porukassa ja osaat viedä asioita ripeästi eteenpäin: tule johtamaan Jyväskylään työmaidemme toteutusta! Tuemme sinua arvokkaassa työssäsi monin tavoin. Isossa talossa voit tehdä hyvän uran ja silti kokea työn ja vapaan tasapainon.

Tule vastaavaksi työnjohtajaksi Jyväskylän yksikön työmaillemme uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin johtamaan vaihtuvien työmaiden toteutusta ja etenemistä. Tehtävänäsi on vastata työmaan laadun toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi työmaan työturvallisuus säännösten ja määräysten mukaisesti on sinun käsissäsi. Ennen kaikkea vastuullasi on rakennusalan ammattilaistiimin asiantunteva ja motivoiva johtaminen.

Toivomme sinulta

Soveltuvaa rakennusalan koulutusta, vahvaa, vähintään 5 vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelytapaa. Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät ihmistenjohtamistaidot. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Pystyt saamaan tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi olennaiseen keskittyen. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista!

Tarjoamme

NCC tarjoaa monia mahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC arvostaa henkilöstönsä työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelee aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Hae tehtävää 22.10. mennessä.

Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Tommi Tiihonen
Aluejohtaja
050 405 9083
tommi.tiihonen@ncc.fi

Projekti-insinööri Jyväskylään

Tule meille Jyväskylään tekemään tärkeää työtä hankkeidemme parissa, kokemaan hyvää porukkahenkeä ja oppimaan lisää! Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa sinulle varmasti mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi.

Haemme projekti-insinööriä Jyväskylän yksikköömme. Rakennusprojektimme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudiskohteita ja saneerauskohteita.

Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu alkuvaiheessa olevien hankkeiden kehittämiseen liittyviä tehtäviä, koordinoida tarjousten laadintaan liittyviä tehtäviä, osallistua tarjousmateriaalin tuottamiseen sekä osallistua suunnittelunohjaukseen ja suunnittelun kustannusohjaukseen hankkeiden luonnos- ja tarjousvaiheissa. Tehtäviin kuuluu myös erilaisten dokumenttien luominen kohteiden tarjoustoimintaan ja aloitukseen liittyen. Projekti-insinööri työskentelee osana projektikehityksen tiimiä, joka toimii yhteistyössä työ- ja projektipäälliköidemme kanssa.

Toivomme sinulta

Aiempaa kokemusta työmaa- ja/tai projektitehtävistä sekä mahdollisesti suunnittelunohjauksesta tai kustannuslaskentatehtävistä. Sinulla on rakennusalan tekninen koulutus. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelytyyliä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä hyviä IT-taitoja. Työskentelytapa tulee olla aktiivinen ja osallistuva sekä tarvittaessa on oltava jämäkkä.

Tarjoamme sinulle

Saat todella monipuolisen, itsenäisen ja sopivan haastavan tehtävän. Työ tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan vaihtelevien hankkeiden parissa ja mahdollisuuden kehittyä yhdessä Pohjoismaiden suurimmassa rakennusalan yrityksessä. Kannustava työskentelyilmapiiri tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi.

Hae meille 22.10. mennessä.

Hae paikkaa

Yhteystiedot:

Tommi Tiihonen
Aluejohtaja
050 405 9083
tommi.tiihonen@ncc.fi

Työmaainsinööri Jyväskylään

Tule vastaamaan työmaan toimivuudesta ja etenemisestä työnjohdon rinnalle Jyväskylään. Työmaainsinööri on NCC:n työmailla tärkeässä roolissa ja työ on monipuolista. Tule innostavien hankkeiden pariin ja positiiviseen meininkiin! Meillä on menestyshalua ja kehittymismahdollisuuksia.

Työmaainsinöörinä osallistut kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti rakennustyömaan erilaisiin työtehtäviin. Toimit työssäsi työmaan työnjohdon tukena vastaten mm. työmaan työvaiheiden valmisteluista, hankintapakettien kokoamisesta, aikataulusuunnittelusta sekä kustannusten seurannasta yhdessä työnjohtajan ja vastaavan työnjohtajan kanssa. Työssäsi apuna on meidän innovatiiviset digisovellukset!

Toivomme sinulta

Sitoutunutta asennetta, osaamista laatu- ja ympäristöasioista ja luontaista halua uusien asioiden oppimiseen ja käytäntöön viemiseen. Toivomme myös asiakaspalveluhenkistä työotetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja sidosryhmien kanssa, avoimuutta kohdata uusia haasteita monimuotoisessa työympäristössä. Työssäsi olet järjestelmällinen, suunnitelmallinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät tietojärjestelmien perustaidot. Koulutukseltasi olet rakennusalan teknikko, insinööri tai DI. Muutaman vuoden työkokemus työmaalta työnjohto ja/tai työmaainsinöörin tehtävistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Ison talon edut, monia työmahdollisuuksia mielenkiintoisissa projekteissamme ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Hae tehtävää 22.10. mennessä.

Hae paikkaa

Tommi Tiihonen
Aluejohtaja
050 405 9083
tommi.tiihonen@ncc.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi