Vastaava työnjohtaja, projekti-insinööri, työnjohtaja

Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 9.3.2018 Hae viimeistään 25.3.2018

Jalon Uusimaa Oy on yli 30 vuotta Itä-Suomessa menestyksekkäästi rakentaneen JL-Rakentajat Oy:n uusi tytäryhtiö Etelä-Suomessa. Emoyhtiön tavoin myös Jalon Uusimaa rakentaa asuntoja sekä liike-, tuotanto- ja toimitiloja ja toteuttaa korjausrakentamisen hankkeita. Jalon Uusimaan toimipisteet sijaitsevat Lahdessa ja Helsingissä. Konsernin omistajana on liki 100-vuotias perheyritys, Toivakka-yhtiöt.

Tekijämme ovat kokeneita ja sitoutuneita ammattilaisia.
Tule mukaan kasvuvoimaisen yrityksen osaajien joukkoon.

Haemme Etelä-Suomen alueen uusiin rakennuskohteisiimme kolmea tiimityöskentelyn ammattilaista.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA
Tarjoamme sinulle haastavan ja itsenäisen työn voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Saat käyttöösi toimivat järjestelmät ja välineet. Pääset mukaan kehittämään uuden rakennusliikkeen toimintoja ja samalla saat mainiot mahdollisuudet edetä urallasi.

PROJEKTI-INSINÖÖRI
Tehtäviisi kuuluvat rakennusliikkeen hankintaan ja laskentaan liittyvät työt. Tekninen koulutus sekä alueen toimittajien ja urakoitsijoiden tuntemus ovat eduksi työssäsi.

TYÖNJOHTAJA
Olet rakennusalan teknisestä koulutuksesta valmistunut tai jo kokeneempi ammattilainen. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi työnjohtotehtävissä.

Lisätietoja Jalon Uusimaa Oy, tekninen johtaja Seppo Savolainen, puh. 044 750 4021. Hakemukset 25.3.2018 mennessä sähköpostilla seppo.savolainen@jalon.fi .

Priimaa kaikilta kanteilta.
jalon.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi