Avoimet työpaikat Teijo-Talot Oy Salo ja Halsua Julkaistu Haku päättyy

Vastaava työnjohtaja Saloon ja Halsualle

Haemme kahta vastaavaa työnjohtajaa, joista toisen työpaikka on tehtaallamme Salossa ja toisen Halsualla. Tehtailla rakennetaan sekä pientaloja, että suurempia tilaratkaisuja kuten kouluja, päiväkoteja ja hoivatiloja. Vastaavana työnjohtajana vastaat kohteiden operatiivisesta johtamisesta, päivittäisestä työnsuunnittelusta ja projektien suunnitelmallisesta etenemisestä. Huolehdit työturvallisuudesta ja toimit kohteen tuotantotyöntekijöiden lähiesimiehenä. Teet projektien hankinnat, raportoinnit ja muun vaadittavan dokumentoinnin sekä toimit asiakasrajapinnassa.

Työssäsi tarvitset:
-rakennusmestari- tai -insinööritutkintoa
-riittävää työnjohtokokemusta, jotta voit toimia vastaavana työnjohtajana vaativissakin kohteissa
-organisointitaitoa, tekemisen meininkiä, taloudellista ajattelutapaa, tietoteknistä osaamista
-halua rakentaa perinteistä poikkeavalla tavalla ja kehittää menetelmää työssäsi eteenpäin

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen kokopäivätyön uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä tiimiämme ja tunnet itsesi kotoisaksi erilaisten sidosryhmien kanssa toimiessa.

Jos haluat osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme, hae heti! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 8.12.2017 mennessä osoitteeseen rekry@teijotalot.fi.

Lisäkysymyksiä voit esittää Villelle p. 044-7217105 tai ville.karjalainen@teijotalot.fi.

 

Rakennuslehden pääuutisia