Vastaava työnjohtaja, tuotantoinsinööri ja työnjohtaja

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 16.11.2018 Hae viimeistään 30.11.2018

Peabin visiona on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Nyt haemme Turun yksikköömme

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Johdat rakennushankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista. Olet kunnon rakentamista ja työturvallisuutta arvostava ammattilainen.

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Vastaat työmaan hankintojen valmistelusta, kustannusseurannasta, aikataulutuksesta ja laadunhallinnasta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä. Haluat rakentaa kunnolla ja olla ylpeä työstäsi.

TYÖNJOHTAJIA

Olet avainasemassa kunnon rakentamisen ketjussa. Johdat rakentamista työmaalla järjestelmällisesti, kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja usean vuoden kokemus työnjohtotehtävistä.

peab.fi /rekry
Verkkosivuiltamme voit lukea, kuinka me toimimme kunnon rakentamisen puolesta. Kysymyksiin Turun toimenkuvista vastaa työpäällikkö Marika Siirto, puh. 040 151 9948 tai marika.siirto@peab.fi

Jätä hakemus ja CV 30.11.2018 mennessä!

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi