Vastaava työnjohtaja, Tuotantoinsinööri, Projekti-insinööri

Sijainti Pääkaupunkiseutu, Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 12.1.2018 Hae viimeistään 1.2.2018

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

 

Toimintamme kasvaessa pääkaupunkiseudulla haemme dynaamisen ja kehityshenkisen Korjausrakentamisen yksikkömme

LINJASANEERAUKSEEN
VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Johdat hankettasi vastuullisesti, kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä kokemusta työnjohtajan ja vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Kokemus asuinkorjauskohteista ja linjasaneeraushankkeista katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja tavoitteellista ajattelutapaa, yhteistyötaitoja sekä nykyaikaisen tietotekniikan perussovellusten hallintaa. Apunasi tiimissäsi toimivat työmaainsinööri, työnjohtajat sekä osakasmuutoksista ja viestinnästä vastaavat henkilöt.

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, puh. 050 5703 680.
Hakemukset 1.2.2018 mennessä osoitteessa www.experis.fi. Voit myös vaihtoehtoisesti
lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen heli.villa@fi.experis.com

 

TOIMITILAKORJAUKSEEN
TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Monipuolisessa tehtävässä vastaat tuotannon ohjaamisesta, koordinoinnista ja laadunvarmistuksesta. Huolehdit osaltasi myös projektin raportoinnista ja kustannusseurannasta.

Työskentelytapasi on suunnitelmallista, hallitset kokonaisuuksia ja kannat osaltasi vastuun projektien onnistumisesta. Arvostamme aloitteellisuutta ja organisointikykyä sekä asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa. Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä sekä mallinnuksen osaamista. Tehtävää tarkennetaan valitun henkilön työkokemuksen ja osaamisen mukaan.

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluvat hankkeiden suunnittelu ja kustannusten ohjaus. Toimit projekteissa vahvasti ohjaajan ja koordinoijan roolissa. Työskentelet yhteistyössä suunnittelijoiden, tilaajien, rakennuttajien sekä muiden sidosryhmien kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös työpäällikön kanssa ja osaamisesi kasvaessa tulet vastaamaan tehtävistä entistä itsenäisemmin.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet innovatiivinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja työotteesi pysyy aktiivisena vaativienkin projektien parissa. Olet kiinnostunut tarkistamaan ja kommentoimaan suunnitelmia sekä tutkimaan eri suunnitteluvaihtoehtojen kustannusvaikutuksia. Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuullisuutta sekä kykyä käsitellä suuria tietomääriä.

Lisätietoa tehtävistä antaa työpäällikkö Ilkka Laakeristo, puh. 040 767 6187.
Hakemukset 1.2.2018 mennessä osoitteessa www.peab.fi/Töissä Peabilla/Töihin meille

 

Haemme Peab Invest Oy:n palvelukseen pääkonttoriimme Helsinkiin

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
SUUNNITTELUNOHJAUKSEEN

Työtehtäviisi kuuluu hankekehitys- ja suunnittelunohjaustiimin jäsenenä toimiminen monipuolisissa toimitilahankkeissa. Teet tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaidemme että sisäisten sidosryhmien kanssa.

Arvostamme kokemusta suunnittelualalta. Voit olla myös vastavalmistunut. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten DI tai rakennusinsinööri. Olet vuorovaikutustaitoinen ja sosiaalinen tiimityöntekijä sekä luotettava yhteistyökumppani organisaation eri tasoilla. Työotteesi pysyy aktiivisena vaativienkin projektien parissa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, puh. 050 5703 680.
Hakemukset 1.2.2018 mennessä osoitteessa www.experis.fi. Voit myös vaihtoehtoisesti
lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen heli.villa@fi.experis.com

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.
www.peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi