Vastaava työnjohtaja, työmaainsinööri

Sijainti Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 16.3.2018 Hae viimeistään 6.4.2018

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 60 vuotta. Konsernin liikevaihto on yli puoli miljardia euroa ja se työllistää noin 1400 työntekijää 27 paikkakunnalla, Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä.

Haemme nyt Vaasan alueelle

Vastaavaa työnjohtajaa ja
työmaainsinööriä

Vastaavana työnjohtajana toimit työmaiden itsenäisenä vetäjänä. Sinulla on kokemusta urakkahankkeen ja työmaan johtamisesta sekä toteutuksesta, ja hallitset työmaalla käytettävän tietotekniikan. Olet sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut, ja tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa.

Työmaainsinöörinä työpäiväsi koostuvat monipuolisista työmaatehtävistä, joiden menestyksellinen hoitaminen edesauttaa työmaan pysymistä tavoitteissa laadun, aikataulun sekä kustannusten osalta. Sinulla on valmiudet kustannuslaskentaan, hankintaan ja työmaiden työnohjaukseen. Koulutukseltasi olet insinööri tai Dl ja omaat muutaman vuoden työkokemuksen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän hyvähenkisessä työyhteisössä, mahdollisuuden koulutukseen ja uralla etenemiseen, sekä osaamistasi vastaavan palkkauksen.

Lisätietoja tehtävistä:
rakennuspäällikkö likka Yliaho, puh. 044 585 2960

Hakemukset 6.4.2018 mennessä täyttämällä hakemuslomake osoitteessa www.luja.fi/tyopaikat

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi