Vastaava työnjohtaja, Työmaainsinööri, Työvaihemestari, Runkotyönjohtaja, Projektipäällikkö/insinööri, Hankintapäällikkö/insinööri

Päivämäärät Julkaistu 17.1.2018 Hae viimeistään 26.1.2018

Asunto Oy Porvoon Fresco käsittää kaksiportaisen 8-kerroksisen kerrostalon, johon tulee 76 asuntoa, kooltaan 36 m2–80 m2 sekä autohalli ja -kansi, yhteensä 144 autopaikkaa. Kohde on keskeisellä paikalla Porvoonportin alueella. Rakentaminen alkaa kesällä 2018 ja kohde on valmis vuoden 2019 lopussa.

Me Maxbuildiläiset olemme kuin yksi iso joukkue. Meillä on mahtava tekemisen meininki, yrityksen johto on lähellä – ja läsnä. Meillä on keskusteleva ja avoin ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa niin oman työnsä sisältöön kuin koko yrityksen toimintaan. Meillä arvostetaan kaikkia työntekijöitä. Ja meillä viihdytään.

Tule meille rakentamaan kanssamme vaikuttavaa menestystarinaa.

 

HAEMME VAHVISTUSTA OSAAVAAN JOUKKUEESEEN

MaxBuild Uudistuotantoon Porvooseen

• Vastaava työnjohtaja
• Työmaainsinööri
• Työvaihemestari
• Runkotyönjohtaja
• Projektipäällikkö / insinööri
• Hankintapäällikkö / insinööri

Mikäli olet uudistuotannon ammattilainen ja vahva joukkuepelaaja, lähetä hakemus osoitteeseen: kristo.herold@maxbuild.fi.

www.maxbuild.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi