Kokeile kuukausi maksutta

Vastaava työnjohtaja / Työmaapäällikkö

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi, Uusimaa
Päivämäärät Julkaistu 2.9.2022 Hae viimeistään 18.9.2022

Haemme vastaavaa työnjohtajaa / työmaapäällikköä Etelä-Suomen toimitilarakentamisen yksikköön.

Kanssamme teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä; Etelä-Suomen toimitilarakentamisyksikössä oIemme mukana monessa aikamme kiinnostavimmista hankkeista, kuten uudistamassa Uuden Ylioppilastalon, Hansatalon ja Hotelli Seurahuoneen luksushotelliksi, toteuttamassa kulttuurihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon perusparannuksen ja rakentamassa Ruskeasuolle raitiovaunu- ja bussivarikon.

Vastaavana työnjohtajana tai työmaapäällikkönä johdat töitä Uudis- ja saneerauskohteita Etelä-Suomen alueella. Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu hankkeen toteutuksesta: varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan – unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta.

Vastuullasi voi olla myös esimerkiksi projektin aikatauluun ja tehtäväsuunnitteluun liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työskentelet aina osana isompaa projektitiimiä, ja hankkeen koosta sekä kokemuksestasi riippuen vastuullasi voi olla koko työmaa tai jokin sen osa-alue/vaihe. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveensa täyttävän kodin, toimiston tai muun rakennuksen. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Työpäällikkö Riikka Mattila (p. 040 9102 635, riikka.mattila@skanska.fi) sekä Rakennuspäällikkö Ari Kotilainen (p. 0400 877 147, ari.kotilainen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävä (i) stä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • vankkaa kokemusta työnjohtotehtävistä, aikaisempaa kokemusta myös vaativista toimitilakohteista
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä, itseohjautuvaa ja tuloshakuista työskentelyotetta – hallitset laajoja kokonaisuuksia ja moninaisia sidosryhmiä hyvin
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • kykyä priorisoida.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi