Avoimet työpaikat Peab Oy Julkaistu Haku päättyy

Vastaava työnjohtaja, Työnjohtaja

Haemme Peab Infra Oy:n palvelukseen vedenkäsittelylaitoshankkeisiin

Vastaavaa työnjohtajaa

Vastaat työmaan työnjohdosta, laadusta ja aikataulusta tavoitteiden mukaisesti.
Sinulla on rakennusalan koulutus sekä useamman vuoden kokemus vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Olet kustannustehokas, suunnitelmallinen ja yhteistyökykyinen. Eduksi katsotaan 1 lk. betonityönjohtajan pätevyys. Työmaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten tehtävä vaatii matkustusvalmiutta.

Työnjohtajaa

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun puitteissa. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on useamman vuoden kokemus rakennusalan työnjohtajan tehtävistä ja olet toiminut betonirakentamisen parissa. Työmaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten tehtävä vaatii matkustusvalmiutta.

Lisätietoa tehtävistä antaa aluepäällikkö Jari Kulmala, puh. 040 5701 014.

Hakemukset ja CV: 2.10. mennessä osoitteessa www.peab.fi/Töissä Peabilla/Töihin meille

Peab Oy

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka

Meitä työpaikastamme ylpeitä Peabilaisia on noin 15 000 henkilöä, joista Suomessa työskentelee noin 750. Konsernimme yhtenä strategisena päätavoitteena on olla toimialansa paras työpaikka.

Peab on nykyaikainen ja eteenpäin katsova yritys, joka tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden hankkia kokemusta ja kehittää ammattitaitoaan hyvin erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Yhtiössämme panostetaan paljon henkilöstön hyvinvointiin ja siinä on keskitytty erityisesti henkilöstöjohtamisen kehittämiseen, kuten esimiesvalmennuksiin ja prosessien parantamiseen.

Peab tarjoaa henkilöstölleen monenlaisia työsuhde- ja henkilöstöetuja, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, lounas- ja kulttuuriedun sekä etuja yhteistyökumppaneilta. Työympäristöämme parannetaan jatkuvasti entistäkin turvallisemmaksi, viihtyisämmäksi ja myös ergonomialtaan toimivammaksi.

Tutustu tarkemmin toimintaamme ja tavoitteisiimme katsomalla Menestyssuunnitelma-videomme.

Rakennuslehden pääuutisia