Avoimet työpaikat SSA Project Oy Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Vastaava työnjohtaja, työnjohtaja ja projekti/tuotanto-insinööri

Onko sinulla halu kasvattaa osaamistasi ja kehittyä rakennusalalla? Tule tiimiimme! SSA Project on innovatiivinen rakennuttamisen projektinjohtopalveluja ja urakointia tuottava yritys, jonka kasvavaan joukkoon haemme vahvistusta pääkaupunkiseudulle. Haussa vakituiseen työsuhteeseen asuinrakennus- ja toimitilahankkeisiin

Vastaava työnjohtaja

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä tehtävään riittävää työnjohtokokemusta. Arvostamme vastuuntuntoa, organisointikykyä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta asennetta. Vastaavana työnjohtajana johdat työmaata jämäkästi ja ihmisläheisesti etkä pelkää haastaviakaan tilanteita.

Työnjohtaja

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja halua kehittyä rakennusalalla. Tässä tehtävässä tärkeintä ei ole työkokemuksesi vaan innostunut asenteesi ja halusi edetä rakennusalalla esimerkiksi vastaavan työnjohtajan tehtäviin. Arvostamme vastuuntuntoa ja vahvoja sosiaalisia taitoja. Myös opiskelijat huomioidaan.

Sekä projekti/tuotanto-insinööri

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja työkokemusta. Arvostamme vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä asennetta, järjestelmällisyyttä ja halua kehittyä rakennusalalla.  Tärkein kaikista on kuitenkin aito innostus. Tehtävä räätälöidään oman kokemuksesi ja kehittymishalusi mukaan sinulle sopivaksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä kannustavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kasvavana ja innovatiivisena toimijana tarjoamme arvokasta työkokemusta erilaisista rakennushankkeista sekä hyvät etenemismahdollisuudet kasvuhakuisessa yhtiössämme.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Jorma Kilpeläinen, toimitusjohtaja, 050 4688058 / jorma.kilpelainen@ssagroup.fi

Tuomo Kilpeläinen, asuntorakentaminen, 050 3466716 / tuomo.kilpelainen@ssagroup.fi

Jukka Hanhilahti, toimitilarakentaminen, 040 5576514 / jukka.hanhilahti@ssagroup.fi

Lähetä vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t sähköpostitse tai  kotisivuillamme

 

Hakuaika päättyy 30.11 tai sopivan henkilön löydyttyä.

SSA Project Oy

SSA Project on innovatiivinen ja kasvava rakennuttamisen projektinjohtopalveluja ja urakointia tuottava yritys, jolla on useita hankkeita käynnissä Uudellamaalla. Vuonna 2017 yrityksen johtamien hankkeiden myyntiarvo yltää yli 50 miljoonaan euroon.

SSA Project on osa SSA Group -konsernia, jonka tulevia kohteita ovat esimerkiksi neljän asuinkerrostalon hanke Espooseen ja SSA Hotelsin yli 400 huonetta käsittävä uudisrakennus Mannerheimintielle. SSA Project toteuttaa kohteiden rakennusurakoinnin.

Lue lisää

Rakennuslehden pääuutisia