Vastaava työnjohtaja, työnjohtaja ja projekti/tuotanto-insinööri

SSA Project Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 14.11.2017 Hae viimeistään 30.11.2017

Onko sinulla halu kasvattaa osaamistasi ja kehittyä rakennusalalla? Tule tiimiimme! SSA Project on innovatiivinen rakennuttamisen projektinjohtopalveluja ja urakointia tuottava yritys, jonka kasvavaan joukkoon haemme vahvistusta pääkaupunkiseudulle. Haussa vakituiseen työsuhteeseen asuinrakennus- ja toimitilahankkeisiin

Vastaava työnjohtaja

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä tehtävään riittävää työnjohtokokemusta. Arvostamme vastuuntuntoa, organisointikykyä, hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta asennetta. Vastaavana työnjohtajana johdat työmaata jämäkästi ja ihmisläheisesti etkä pelkää haastaviakaan tilanteita.

Työnjohtaja

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja halua kehittyä rakennusalalla. Tässä tehtävässä tärkeintä ei ole työkokemuksesi vaan innostunut asenteesi ja halusi edetä rakennusalalla esimerkiksi vastaavan työnjohtajan tehtäviin. Arvostamme vastuuntuntoa ja vahvoja sosiaalisia taitoja. Myös opiskelijat huomioidaan.

Sekä projekti/tuotanto-insinööri

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja työkokemusta. Arvostamme vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä asennetta, järjestelmällisyyttä ja halua kehittyä rakennusalalla.  Tärkein kaikista on kuitenkin aito innostus. Tehtävä räätälöidään oman kokemuksesi ja kehittymishalusi mukaan sinulle sopivaksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä kannustavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kasvavana ja innovatiivisena toimijana tarjoamme arvokasta työkokemusta erilaisista rakennushankkeista sekä hyvät etenemismahdollisuudet kasvuhakuisessa yhtiössämme.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Jorma Kilpeläinen, toimitusjohtaja, 050 4688058 / jorma.kilpelainen@ssagroup.fi

Tuomo Kilpeläinen, asuntorakentaminen, 050 3466716 / tuomo.kilpelainen@ssagroup.fi

Jukka Hanhilahti, toimitilarakentaminen, 040 5576514 / jukka.hanhilahti@ssagroup.fi

Lähetä vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t sähköpostitse tai  kotisivuillamme

 

Hakuaika päättyy 30.11 tai sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi