Vastaava työnjohtaja, työnjohtaja, tuotantoinsinööri, projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 5.10.2018 Hae viimeistään 21.10.2018

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,2 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

 

Tule Peabille töihin!

Visiomme on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Kunnianhimoisen tavoitteen saavuttaminen lähtee henkilökohtaisesta asennoitumisesta. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Etsimme nyt yli 50 hengen joukkoomme
Ouluun lisää ammattilaisia uusille työmaille.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Etsimme kehityshenkistä, joustavaa ja sitoutunutta henkilöä, joka johtaa hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Laatu, turvallisuus ja asiakaspalvelu ovat sinulle tärkeitä.

TYÖNJOHTAJA

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä.

TUOTANTOINSINÖÖRI

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa aikataulu- ja kustannusseuranta sekä hankintojen tekeminen. Hoidat myös perehdyttämiseen ja tiedottamiseen liittyviä tehtäviä sekä osallistut työmaan työturvallisuuden ylläpitoon. Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja kykenet toimimaan ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
Lisätiedot: työpäällikkö Hannu Pesonen, puh. 0400 998 480, hannu.pesonen@peab.fi ja yksikönjohtaja Seppo Klemettilä, puh. 040 703 4000 seppo.klemettila@peab.fi

Haemme pääkaupunkiseudun asuntorakennuttamiseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat itsenäisesti omaperusteisten asuntoprojektien rakennuttamisen tehtävistä hankesuunnittelusta hallinnonluovutukseen. Ohjaat suunnittelua ja vastaat projektien
etenemisestä aikataulussa taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Olet joko kokenut asuntorakennuttaja tai sinulla on vahva motivaatio kasvaa tulevaisuuden
tekijäksi. Ymmärrät asuntoliiketoimintaa, olet kiinnostunut hyvästä asumisesta ja työskentelytapasi on asiakaslähtöinen. Olet aikaansaava, energinen ja innovatiivinen tiimipelaaja – oikea asenne on ratkaisevaa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.
Lisätiedot: yksikönjohtaja Kari Kuittinen, puh. 040 142 4800, kari.kuittinen@peab.fi

Hakemukset ja CV:
21.10.2018 mennessä osoitteessa peab.fi/tyopaikat

Me voimme tarjota sinulle monipuolisen sisäisen koulutuksen, laajat työterveyspalvelut, hyvät urakehitysmahdollisuudet sekä pohjoismaisen konsernin tietotaidon.

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi