Vastaava työnjohtaja, työnjohtaja, työmaainsinööri

Sijainti Uusimaa, Lahti, Suur-Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 16.2.2018 Hae viimeistään 9.3.2018

JOS SINULLA ON TEKEMISEN MEININKI JA HYMYILET ENEMMÄN KUIN MURJOTAT, TULE MEILLE TÖIHIN.

Renevo Oy on korjausrakentamiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja pidämme kiinni lupauksista. Uskomme jatkuvaan kehitykseen, innostuneisuuteen sekä eteenpäin menemiseen. Kyseenalaistamalla vanhoja tapoja, voimme luoda tilalle uusia ratkaisuja. Toimimme Uudellamaalla, Lahdessa ja Suur-Jyväskylän alueella, työllistäen n. 100 rakennusalan ammattilaista. Liikevaihtomme vuodelle 2018 on n. 25 milj. €.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA
Etsimme korjaushankkeiden vastaavaa työnjohtajaa vastaamaan urakoinnin projektijohdosta. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tehtävästä sekä kaupallista näkemystä. Etsimällämme henkilöllä on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto sekä hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.

TYÖNJOHTAJA
Vastaat työmaan päivittäisestä koordinoinnista yhdessä muun työnjohdon kanssa. Sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut tekijä, mutta henkilökohtaiset ominaisuudet ja kehityshalu vaikuttaa enemmän. Odotamme soveltuvaa tutkintoa.

TYÖMAAINSINÖÖRI
Tehtävässä vastaat mm. oman työmaaorganisaatiosi hankinnoista, kustannusseurannasta sekä projektin raportoinnista. Toimit yhteistyössä muun työnjohdon kanssa. Sinulla on asiakaslähtöinen ote ja kykenet toimimaan ajoittain hektisissäkin tilanteissa.

····
Tarjoamme näköalapaikan ja vastuuta kasvavassa yrityksessä, jossa on yhteishenki korkealla. Meillä odottaa mielenkiintoiset ja haasteelliset tehtävät korjausrakentamisen parissa. Haluamme olla alan paras työnantaja, jotta meillä työskentelisi (jatkossakin) alan parhaat työntekijät. Pidämme huolen omistamme ja varmistamme omalla toiminnallamme sen, että töihin on mukava tulla.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemus ja CV palkkatoiveineen 9.3.2018 mennessä osoitteeseen rekry@renevo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Arttu Liukku 040 483 9669 sekä työpäällikkö Karri Mäkinen 040 685 0728.

RENEVO
HELSINKI • LAHTI • JYVÄSKYLÄ • JOENSUU // WWW.RENEVO.FI

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi