Vastaavaa työnjohtajaa, tuotanto-/hankintainsinööriä

VRP Rakennuspalvelut Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 10.3.2017 Hae viimeistään 17.3.2017

VRP Rakennuspalvelut Oy on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto. Markkina-asemamme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme, ja jatkossa aiomme kasvaa sekä maantieteellisesti että orgaanisesti. Olemme vakiinnuttaneet toimintamme jo Tampereen ja Keski-Suomen talousalueilla ja haemme nyt kasvua Etelä-Suomesta. Panostamme työntekijöidemme viihtymiseen ja tämä näkyy korkeana työtyytyväisyytenä ja pysyvyytenä. Meillä työskentelee 130 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä.

Etsimme VRP:lle Tampereelle

Tuotanto-/hankintainsinööriä

Vastaat hankintatoimesta yhdessä työpäällikkömme kanssa. Tehtävä sisältää hankintatoimen ennakkotarjouskyselyistä lopullisten sopimusten laadintaan. Huolehdit hankinnan osalta yhteistyökumppaniverkostostamme sekä etsit myös innokkaasti uusia hankintakumppaneita meille oma-aloitteisesti. Osaat nähdä mahdollisuuksia ympärilläsi ja tunnet Pirkanmaan alueen rakennusmarkkinaa sekä ymmärrät hankintatoimintaa. Tarpeen mukaan toimenkuvaasi voidaan laajentaa myös muihin tuotantoa tukeviin tehtäviin osaamisesi mukaan. Tiimipelaajana osaat toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

 

Vastaavaa työnjohtajaa

Vastaat työmaastasi toteuttaen hyvää ja laadukasta rakentamista sekä työnjohtoa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulle tärkeitä asioita ovat työturvallisuus, kannattavuus, laatu ja asiakaspalveluhenkisyys. Tartut tekemiseen ja olet itsenäinen sekä oma-aloitteinen. Työmaan toteutuksessa olet tarkka niin aikataulun, budjetin kuin hyvän työnjohtoasenteenkin suhteen, suunnittelet asioita hyvissä ajoin etukäteen. Tiimipelaajana osaat toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Meillä on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan muille.

Meillä tykätään olla töissä, olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Kesällä 2016 tehdyt työmaatoimihenkilökyselyn mukaan vastaavat työnjohtajamme ja työmaamestarimme ovat erittäin tyytyväisiä työhönsä. Työn monipuolisuus, tekemisen vapaus, päätöksenteon nopeus, rento ilmapiiri, vähäinen byrokratia ja mahdollisuudet kehittyä nousivat vahvasti esille.

Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani, joten ei ihme, että myös asiakassuhteemme ovat kestäviä ja pitkiä. Taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä ja VRP:stä voit kysyä VRP Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtajalta, Olli Ruusumaalta 040 566 3745 ja www.vrp.fi

 

Ota meihin yhteyttä tai lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.3.2017 mennessä osoitteeseen olli.ruusumaa@vrp.fi

Katso lisää www.vrp.fi / Töihin meille

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi