Vastaavaa työnjohtajaa, Tuotantoinsinööriä, Työnjohtajaa

Sijainti Pääkaupunki
Päivämäärät Julkaistu 10.2.2017 Hae viimeistään 26.2.2017

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 13 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, asunnot ja toimitilat, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4,8 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Toimintamme kasvaessa pääkaupunkiseudulla haemme dynaamisen ja kehityshenkisen Korjausrakentamisyksikkömme alkaviin toimitilakorjaushankkeisiin

Vastaavaa työnjohtajaa
Johdat hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet uudistumiskykyinen ja kehityshenkinen, laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Olet luotettava, joustava ja sitoutunut sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on rakennusalan koulutus ja ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista. Sinulla on kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä tai ainakin vahva motivaatio kasvaa tehtävään. Kokemus korjausrakentamisesta katsotaan eduksi.

Tuotantoinsinööriä
Monipuolisessa tehtävässä vastaat työmaiden valmistelusta, kustannusvalvonnasta, aikataulunhallinnasta ja laadunvarmistuksesta. Toimit muun organisaation tukena projektisuunnittelussa ja sen toteuttamisessa. Tapasi työskennellä on suunnitelmallista ja hallitset tietojärjestelmien käytön. Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä. Kokemus korjausrakentamisesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja vastaavan työnjohtajan ja tuotantoinsinöörin tehtävistä antaa seniorikonsultti Heli Villa, puh. 050 570 3680, Experis.
Hakemukset ja CV 26.2.2017 mennessä osoitteessa www.experis.fi

Työnjohtajaa
Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun puitteissa. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutuksen lisäksi jo aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä. Kokemus korjausrakentamisesta katsotaan eduksi.

Lisätietoja työnjohtajan tehtävästä antaa yksikönjohtaja Marko Rinkinen,
puh. 040 7676 160.

Hakemukset ja CV 26.2.2017 mennessä osoitteessa www.peab.fi/TöissäPeabilla/Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi