Vastaavalupa-arkkitehti ja valvontatarkastaja

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 8.9.2017 Hae viimeistään 15.9.2017

Vantaan kaupungin rakennusvalvonta antaa ohjausta ja neuvontaa rakentamisessa ja rakentamisen ympäristöön vaikuttavissa toimenpiteissä, käsittelee rakentamista koskevat lupa-asiat ja suorittaa rakennetun ympäristön jatkuvaa valvontaa. Rakennusvalvonta on viranomaistoimintaa, jonka tarkoituksena on yleisen edun kannalta valvoa rakennustoimintaa sekä osaltaan huolehtia, että rakentamisessa noudatetaan sitä koskevia säännöksiä ja määräyksiä. Rakennusvalvonta toimii Vantaan kaupunkisuunnittelulautakunnan rakennuslupajaoston alaisena rakennusvalvontaviranomaisena.

Haemme nyt joukkoomme
Vastaavaalupa-arkkitehtia (työavain 5-66-17)
Kaupunkikuvayksikön vastaavan lupa-arkkitehdin tehtäviin kuuluvat rakennusja muiden lupahakemusten käsittely, valmistelu ja lupapäätösten tekeminen. Rakennushankkeiden kaupunkikuvallinen ohjaus ja kaupunkikuvan laadun varmistaminen sekä ekologisesti kestävän kehityksen edistäminen ovat keskeinen osa työtä. Vastaava lupa-arkkitehti toimii yhdeksänhenkisen arkkitehtuurin vastuualueen esimiehenä. Odotamme sinulta laajaa osaamista ja kokemusta rakennussuunnittelusta. Eduksi luetaan kokemus asemakaavoitukseen, rakennetun ympäristön turvallisuuteen ja terveellisyyteen sekä rakennussuojeluun liittyvistä tehtävistä.

Valvontatarkastajaa (työavain 5-68-17)
Valvontatarkastajan tehtäviin kuuluu rakennetun ympäristön jatkuvan valvonnan suorittaminen yhdessä rakennusvalvonnan asiantuntijoiden kanssa. Valvontatarkastaja neuvoo asiakkaita, suorittaa tarkastuskäyntejä sekä vastaa hallintopakkomenettelyistä ja niihin liittyvistä oikeudellisista prosesseista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää oikeudellista osaamista, hyvää kirjallista ilmaisutaitoa, hallintopakkomenettelyn tuntemusta ja asiakaspalveluasennetta.

Lisätietoja ja haku rekrytointisivuillamme www.tyonhaku.vantaa.fi.
Hakuaika tehtäviin päättyy 15.9.2017 kello 16.00.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme www.vantaarekry.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi