Vastaavan rakennuttajan toimi

Riihimäen kaupunki
Sijainti Riihimäki
Päivämäärät Julkaistu 13.4.2017 Hae viimeistään 9.5.2017

Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1 600 työntekijää varmistamassa sitä, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. Työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä.

Tekniikan ja ympäristön toimialan tilayksikössä on haettavana
Vastaavan rakennuttajan toimi

Vastaava rakennuttaja toimii rakennuttamistehtävissä talonrakennushankkeiden investointi- ja kunnossapitohankkeissa. Lisäksi toimeen kuuluu kunnossapidon esimiestehtäviä ja sisäilmatyöryhmän asiantuntijatehtäviä.

Tehtäviin kuuluu rakennuttamisen asiantuntijatehtävät mm. työkohteiden valvonta ja asiakirjojen valmistelu. Lisäksi tehtävänä on tulosalueen toiminnan kehittämiseen osallistuminen.

Vakituisen toimen pätevyysvaatimuksena on talonrakennusalan ammattikorkeakoulu- tai vastaava (rakennusmestari, insinööri) tutkinto sekä riittävä kokemus asiantuntijatehtävistä.

Tehtävässä menestymiselle on eduksi kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä ja julkisten rakennusten tehtäväkentästä sekä hankintalainsäädännön tuntemus. Hyvät vuorovaikutustaidot, tietotekniset taidot, kehittämishalukkuus sekä hyvät suulliset ja kirjalliset taidot ovat välttämättömät.

Toimen palkkaus määräytyy kuntien teknisen sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Hannu Mattila puh. 019 758 4872.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi 9.5.2017 klo 14 mennessä osoitteella Riihimäen kaupunki, Tekniikan ja ympäristön toimiala, Tilayksikkö, V.O. Mäkisen katu 2, 11120 Riihimäki. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi