Vastaavia ja vanhempia työnjohtajia Pirkanmaalle

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 9.10.2020 Hae viimeistään 18.10.2020

Haemme vastaavia ja vanhempia työnjohtajia asuntorakentamiskohteille Pirkanmaalle

Miksi meille?
Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi luontoa syleileviä koteja yli 3000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan, uutta yhtenäiskoulua Virroille ja Technopolis Asemakeskusta Tampereella. Otamme ensimmäisenä toimijana Suomessa RTS-ympäristöluokituksen myytävään tuotantoon käyttöön Ranta-Tampellan Kaplanissa.

Mitä pääset tekemään?
Vastaavana työnjohtajana johdat töitä asuntorakennuskohteilla Pirkanmaalla. Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja työturvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työskentelet aina osana isompaa projektitiimiä, ja hankkeen koosta sekä kokemuksestasi riippuen vastuullasi voi olla koko työmaa tai jokin sen osa-alue/vaihe. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveensa täyttävän kodin, toimiston tai muun rakennuksen. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Laita hakemus, vaikka vastaavan työnjohtajan tehtävät eivät syystä tai toisesta olisi haussa. Töitä löytyy myös kokeneille työnjohtajille.

Mitä toivomme sinulta?

  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • vankkaa kokemusta työnjohtotehtävistä, eduksi erityisesti kokemus kerrostalotyömailta ja asuntotuotannosta
  • riittävää suomen kielen taitoa kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta 18.10.2020 mennessä. Työpäällikkö Pasi Taatila (p. 040 734 7764, pasi.taatila@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävistä, projekteista ja tiimeistämme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: construction, building, supervisor, senior supervisor, engineering, commercial buildings, housing

Asiasanat: asuinrakentaminen, rakentaminen, työnjohto, vanhempi työnjohtaja, mestari, työmaamestari, aluevastaava, insinööri, rakennusinsinööri, diplomi-insinööri, vastaava

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi