Vastaavia mestareita ja työmaamestareita sekä laatu-/ympäristöasiantuntija

Aura Rakennus Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 5.10.2021 Hae viimeistään 31.10.2021

Toimintamme vahvasti kasvaessa haemme osaavaan joukkoomme

VASTAAVIA MESTAREITA JA TYÖMAAMESTAREITA

Vastaavana mestarina johdat asunto- ja toimitilarakennusprojekteja alkavilla hankkeillamme (uudis- ja saneerauskohteita). Huolehdit siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Toimit esimiehenä ja ohjaat projektia ja sen etenemistä yhteistyössä muun projektihenkilöstön kanssa. Vastuullasi on esimerkiksi projektin yleisaikataulu, hankintapaketeista päättäminen ja tavoitearvioraportointi.

Työmaamestarina vastaat erikseen nimettyjen työvaiheiden toteutuksesta. Osallistut vaiheaikataulun suunnitteluun ja laadit viikkoaikataulut ja työvaihesuunnitelmat oman vastuualueesi osalta. Hoidat materiaalihankintoja, huolehdit tarvittavista mittauksista ja dokumentaatiosta sekä osallistut aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin ja vastaanottotarkastuksiin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saa käyttöönsä toiveitaan vastaavan rakennuksen.

Vastaava mestari ja työmaamestari huolehtivat siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan unohtamatta meille erityisen tärkeää asiaa – vastuullisuutta. Odotamme tehtäviin soveltuvaa koulutustaustaa (esim. rakennusmestari, -insinööri tai DI-tutkinto) sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi hyvät esimies-, tiimityöskentely ja vuorovaikutustaidot tukevat tehtävässäsi menestymistä. Arvostamme asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Hyttinen, puh. 0400 776 732, petri.hyttinen@aurarakennus.fi.

Hae tehtävää 15.10.2021 mennessä ja liity mukaan kasvavaan joukkoomme! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Hakulomake löytyy täältä >

LAATU-/YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA

Aura Rakennuksessa vastuullisuus ohjaa toimintaamme. Uskomme, että kun pidämme asiakkaan keskiössä, pystymme olemaan luotettava toimija ja yhteistyökumppani. Haluamme rakentaa koteja ja toimitiloja, jotka ylittävät asukkaan ja tilaajan odotukset. Meille on myös tärkeää, että rakentamamme asunnot ja kiinteistöt ovat energiataloudellisia, muuntojoustavia sekä tilaratkaisultaan toimivia, aikaa kestävää arkkitehtuuria unohtamatta.

Vastuullisuutemme perustuu eettisiin periaatteisiin, sidosryhmien odotuksiin sekä toimintaamme vaikuttaviin megatrendeihin. Näiden näkökulmien kautta olemme määritelleet meille tärkeät ARVOT: tyytyväiset asiakkaat, hyvinvoiva ympäristö, kestävä liiketoiminta sekä motivoitunut henkilöstö.

Olemme laatineet yrityksellemme vastuullisuustavoitteet vuosille 2021-2025. Seuraamme tavoitteiden toteutumista säännöllisesti. Lisäksi olemme sitoutuneet tukemaan 11 YK:n kestävän kehityksen tavoitetta. Nämä tavoitteet tukevat päivittäistä työskentelyämme.

Ilmastonmuutoksen hillitseminen vaatii voimakkaita päästövähennyksiä sekä merkittäviä muutoksia erityisesti yhdyskuntarakenteiden osalta niin rakennuksissa kuin rakentamisessa. Samaan aikaan kestävän kehityksen merkitys korostuu.

  • Lisäämme uusiutuvan energian osuutta energianlähteistä mahdollisuuksien mukaan.
  • Uudistamme infrastruktuuria kestävän kehityksen tavoitteiden mukaiseksi edistämällä innovaatioita rakentamisessa.
  • Pyrimme saavuttamaan luonnonvarojen kestävän ja tehokkaan käytön.
  • Toimimme kiireellisesti ilmastonmuutosta vastaan edesauttamalla asuntotuotannon kestävyyden lisäämistä.
  • Toimimme luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi niissä kohteissa, joissa monimuotoisuudella on tunnistettu olevan suuri merkitys.
  • Vähintään 50% hankkeistamme on ympäristösertifioitu.

Tulevat työtehtävät

  • Tulet osaksi hankekehitysjoukkuettamme toimien ympäristöalan asiantuntijana. Vastuullasi tulee olemaan yrityksemme ympäristötietoisuuden lisääminen, henkilöstön kouluttaminen sekä kohteidemme ympäristösertifioinnin varmistaminen.
  • Lisäksi tulet vastaamaan yhtiömme LEAN-management -toimintajärjestelmän ylläpitämisestä ja jatkuvasta kehittämisestä.
  • Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta kansainvälisistä ympäristösertifikaateista kuten LEED tai BREAM.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Kilpi, puh. 050 467 5768, mikko.kilpi@aurarakennus.fi.

Hae tehtävää 31.10.2021 mennessä ja liity mukaan kasvavaan joukkoomme! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Hakulomake löytyy täältä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi