Vastaavia työnjohtajia, hankintapäällikköä, hankinta-, laskenta- ja tuotantoinsinööriä sekä työnjohtajia

Peab Oy
Sijainti Jyväskylä, Turku
Päivämäärät Julkaistu 12.5.2017 Hae viimeistään 25.5.2017

Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 14 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut
neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 4,9 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.

Toimintamme kasvaessa haemme Jyväskylän ja Turun alueille

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Johdat tulevia rakennushankkeitamme kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista. Sinulla on rakennusalan koulutus, olet luotettava ja sitoutunut sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Haemme Jyväskylän alueelle myös

HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on vastata omien projektiesi hankintakokonaisuuksien hoitamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä työmaiden tuotanto-organisaatioiden kanssa ja vastaat omalta osaltasi rakennusprojektien aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Tukenasi on yrityksen kokenut hankintaorganisaatio sekä tehokas ja moderni hankintajärjestelmä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta hankintatehtävistä rakennusalan yrityksessä. Tehtävässä onnistumisessa on tärkeää kokonaisuuksien hallinta ja määrätietoinen työote. Sinulla on asiakaslähtöinen, kustannustehokas ja tavoitteellinen ajattelutapa sekä kyky itsenäiseen ja vastuulliseen työhön.

HANKINTAINSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi on osallistua työmaiden hankintakokonaisuuksien hoitamiseen. Tuet tuotantoorganisaatiota rakennusprojektien aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisessa. Sinulla on rakennusalan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että eri sidosryhmien kanssa. Sinulla on aktiivinen ote, hyvät neuvottelutaidot, yhteistyökykyä ja kiinnostusta hankintatoimen kehittämiseen.

LASKENTAINSINÖÖRIÄ

Vastaat kilpailu- ja neuvottelu-urakkakohteiden kustannuslaskennasta. Osallistut myös työmaiden tavoitearvioiden laadintaan toimien läheisessä yhteistyössä yksikön tuotanto- ja hankintaorganisaation kanssa hankkeiden käynnistämisvaiheessa. Tukenasi ovat koko yksikön organisaatio ja nykyaikaiset laskentaohjelmat. Tehtävässä menestymiseksi edellytämme rakennusalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta kustannuslaskennasta sekä vankkaa kustannustietoutta. Jos sinulla on ammatillisen osaamisen lisäksi tunnollinen ja määrätietoinen ote, olet etsimämme osaaja.

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Tehtävässäsi vastaat työmaan hankintojen valmistelusta, kustannusseurannasta, aikataulutuksesta ja laadun hallinnasta. Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, tapasi työskennellä on suunnitelmallista ja hallitset tietojärjestelmien käytön

TYÖNJOHTAJIA

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen kustannustehokkaasti, järjestelmällisesti ja turvallisesti sovitun aikataulun puitteissa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja usean vuoden työkokemus työnjohtotehtävistä. Olet yhteistyökykyinen, joustava, luotettava ja sitoutunut.

Lisätietoja Turun tehtävästä antaa työpäällikkö Tatu Teriö, puh. 040 5701 098
ja Jyväskylän tehtävistä tuotantopäällikkö Pekka Puustelli, puh. 040 713 2116.
Hakemukset palkkatoiveineen ja CV 25.5.2017 mennessä osoitteessa www.peab.fi/Töissä Peabilla/Avoimet työpaikat

Peab tarjoaa monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä suuressa pohjoismaisessa rakennuskonsernissa sekä osaavan työyhteisön tuen mielekkäässä työympäristössä.

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi