Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia, hankintainsinööri, asiakaspalveluinsinööri, projektipäällikkö

Lapti Group
Sijainti Satakunta, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 16.6.2017 Hae viimeistään 3.7.2017

Rakennusliike Lapti Oy on osa valtakunnallista, vakavaraista Lapti-konsernia, johon kuuluvat myös talotekniikkaan keskittynyt Nuotek Oy ja urakointiyhtiö Lapcon Oy. Konserni rakentaa asuntoja, toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä. Vahvan asuntorakentamisen ohella Lapti-konserni on Suomen johtavia hoivakiinteistöjen rakentajia. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 159 miljoonaa euroa. Konserni työllistää 390 henkilöä. Lapti on osa voimakkaasti rakennusalalla kasvavaa Kastelli-konsernia. Lue meistä lisää www.lapti.fi.

 

Etsimme vastuun- ja haasteenjanoisia tekijöitä rakentamaan huolella tiloja kaikkiin elämän vaiheisiin. Tarjoamme sinulle juuri osaamistasi vastaavia projekteja ilman turhia kiemuroita aidolla tekemisen meiningillä.

Haemme kasvavaan joukkueeseemme seuraavia vahvistuksia:

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia
Satakuntaan

Etsimme ammattilaisia syksyllä alkaviin uudiskohteisiimme Satakuntaan. Edellytämme sinulta soveltuvan rakennusalan koulutuksen lisäksi vastuullisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta asennetta. Tiedät, että huolella rakentaminen on tekemisen laatua ja taloudellisuutta.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Kari Rantanen, puh. 050 554 3404

Hankintainsinööri
Tampereelle

Etsimme energistä ja urallaan eteenpäin haluavaa hankintainsinööriä Tampereelle. Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta ja rakennusalan hankintaprosessien tuntemista. Hallitset kokonaisuuksia ja huomioit täsmällisyyden, toimintavarmuuden, kustannustehokkuuden ja laadun. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja tunnet hyvin rakennustyömaan toimintatavat.

Asiakaspalveluinsinööri
Tampereelle

Etsimme energistä ja toimeliasta asiakaspalveluinsinööriä Tampereelle. Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä. Pääasiallinen toimenkuvasi on asiakkaiden lisä- ja muutostöiden hoito ja muu yhteydenpito asiakkaisiin. Osallistut lisäksi asuntokohteiden suunnitteluun ja myyntiin sekä avustat markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

Projektipäällikkö
Tampereelle

Etsimme vankalla kokemuksella varustettua projektipäällikköä Tampereelle asuntokohteiden suunnittelun johtamiseen ja ohjaukseen. Tehtäviisi kuuluu myös erilaiset rakennuttajatehtävät sekä hankekehitykseen osallistuminen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pirkanmaan aluejohtaja Tapio Rantala, puh.050 379 6394.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, toimenkuvaasi vastaavan palkan, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Täytä hakemus viimeistään 3.7.2017 osoitteessa lapti.fi/tule-meille-toihin.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi