Avoimet työpaikat Lapti Group Satakunta, Tampere Julkaistu Haku päättyy

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia, hankintainsinööri, asiakaspalveluinsinööri, projektipäällikkö

Rakennusliike Lapti Oy on osa valtakunnallista, vakavaraista Lapti-konsernia, johon kuuluvat myös talotekniikkaan keskittynyt Nuotek Oy ja urakointiyhtiö Lapcon Oy. Konserni rakentaa asuntoja, toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä. Vahvan asuntorakentamisen ohella Lapti-konserni on Suomen johtavia hoivakiinteistöjen rakentajia. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 159 miljoonaa euroa. Konserni työllistää 390 henkilöä. Lapti on osa voimakkaasti rakennusalalla kasvavaa Kastelli-konsernia. Lue meistä lisää www.lapti.fi.

 

Etsimme vastuun- ja haasteenjanoisia tekijöitä rakentamaan huolella tiloja kaikkiin elämän vaiheisiin. Tarjoamme sinulle juuri osaamistasi vastaavia projekteja ilman turhia kiemuroita aidolla tekemisen meiningillä.

Haemme kasvavaan joukkueeseemme seuraavia vahvistuksia:

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia
Satakuntaan

Etsimme ammattilaisia syksyllä alkaviin uudiskohteisiimme Satakuntaan. Edellytämme sinulta soveltuvan rakennusalan koulutuksen lisäksi vastuullisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä innostunutta asennetta. Tiedät, että huolella rakentaminen on tekemisen laatua ja taloudellisuutta.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Kari Rantanen, puh. 050 554 3404

Hankintainsinööri
Tampereelle

Etsimme energistä ja urallaan eteenpäin haluavaa hankintainsinööriä Tampereelle. Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta ja rakennusalan hankintaprosessien tuntemista. Hallitset kokonaisuuksia ja huomioit täsmällisyyden, toimintavarmuuden, kustannustehokkuuden ja laadun. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja tunnet hyvin rakennustyömaan toimintatavat.

Asiakaspalveluinsinööri
Tampereelle

Etsimme energistä ja toimeliasta asiakaspalveluinsinööriä Tampereelle. Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä. Pääasiallinen toimenkuvasi on asiakkaiden lisä- ja muutostöiden hoito ja muu yhteydenpito asiakkaisiin. Osallistut lisäksi asuntokohteiden suunnitteluun ja myyntiin sekä avustat markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

Projektipäällikkö
Tampereelle

Etsimme vankalla kokemuksella varustettua projektipäällikköä Tampereelle asuntokohteiden suunnittelun johtamiseen ja ohjaukseen. Tehtäviisi kuuluu myös erilaiset rakennuttajatehtävät sekä hankekehitykseen osallistuminen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pirkanmaan aluejohtaja Tapio Rantala, puh.050 379 6394.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, toimenkuvaasi vastaavan palkan, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Täytä hakemus viimeistään 3.7.2017 osoitteessa lapti.fi/tule-meille-toihin.

Lapti Group

 

Suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni

Lapti on nopeasti kasvava, suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja palvelutilarakentamisen lisäksi talotekniikkasuunnitteluun ja projektitoteutuksiin eri rakennusliikkeille. Rakennamme pääosan hankkeistamme suunnittele ja toteuta -mallilla. Teemme kiinteistökehitystä lisä- ja täydennysrakentamisesta aina uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen.Konsernin palveluksessa on noin 670 henkilöä.

Sitoutunut henkilöstö, asiantunteva kiinteistökehitys ja kustannustehokas suunnittele ja rakenna -malli tuovat asiakkaalle selkeitä etuja. Ne näkyvät toimivina suunnitelmina, yhteensovitettuina rakenne- ja lvis-ratkaisuina sekä säästettyinä kustannuksia.

Rakennamme huolella – Hyvin suunniteltu on hyvin tehty

Jokaiselle projektille nimetään oma suunnittelutiimi ja toteutuksen vastuuhenkilöt. Vastuuhenkilöt toimivat jo suunnitteluvaiheessa yhdessä ja varmistavat lopputuloksen toimivuuden. He vastaavat, että myytävät asunnot ja urakoitavat rakennukset ovat huolella suunniteltuja, toimivia sekä kustannustehokkaita. Huolellisen suunnittelun tuloksena jokainen Lapti-rakennus on energiatehokas, käytännöllinen ja ympäristöönsä sopiva.

Suuri merkitys suunnittelussa on myös rakennuspaikalla. Valitsemme käyttötarkoitukseen sopivimmat tontit ja huolehdimme rakennuksen sopivuudesta ympäristöönsä. Asuntorakennusten paikan valinnassa korostuvat asuinpaikan yleinen viihtyisyys, hyvät liikenneyhteydet ja palveluiden läheisyys.

Rakennamme huolella -Vastuullisella rakentamisella paras lopputulos

Lapti-rakennus syntyy tarkan rakennusprosessin tuloksena. Rakentamisen viranomaismääräykset määrittelevät perustason, joka rakennuksen on teknisesti täytettävä. Panostamme lisäksi rakentamisen vastuullisuuteen ja pyrimme Laptilla aina ylittämään vähimmäisvaatimukset.

Käytämme vain ammattitaitoista ja koulutettua henkilökuntaa ja henkilökunnan osaamisesta huolehditaan ajantasaisin koulutuksin. Ajattelemme, että jokaisella työntekijällä on oikeus lähteä terveenä töistä. Työturvallisuutta mittaamme monin eri tavoin ja tahdomme pitää työmaat turvallisina kaikille siellä käyville. Rakennusvaiheen työprosessit on kehitetty vuosien parhaiden kokemusten pohjalta ja yhdenmukaistettu tehokkuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi.

Lapti Group - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia