Avoimet työpaikat Lapti Group Etelä-Suomi Julkaistu Haku päättyy

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia sekä työmaainsinööriä

Lapcon Oy on Rakennusliike Lapti Oy:n 100 % omistama tytäryhtiö, joka toimii rakentamisen palveluyrityksenä konserniin kuuluville yhtiöille. Rakennusliike Lapti Oy on vahvan asuntorakentamisen ohella Suomen johtava hoivakiinteistöjen rakentaja. Laptin liikevaihto vuonna 2016 oli n. 150 miljoonaa euroa ja vuodelle 2017 liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana.

 

Nuorekas ja innovatiivinen urakointiyhtiö Lapcon hakee

Vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia

keväällä alkaville Etelä-Suomen työmaille. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta sekä halua kehittyä työssäsi. Vastaavilta työnjohtajilta edellytämme vahvaa ammattitaitoa ja rakentamisen osaamista.

Haemme myös

Työmaainsinööriä

vastaamaan mm. muutostöiden koordinoinnista sekä suunnitelmien ja aikataulujen ajantasaisuudesta työmaalla. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta esim. RI ja kokemusta vastaavasta tehtävästä sekä halua kehittyä työssäsi.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään rakentamisen prosesseja sekä työsuhteen vakaassa kasvuyrityksessämme,
hyvän työporukan ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Lisätietoja: Lapcon Oy, toimitusjohtaja Petteri Rontti, puh. 040 771 1554, petteri.rontti@lapti.fi tai työpäällikkö Mika Luukkanen, puh. 040 820 6443,
mika.luukkanen@lapti.fi

Täytä hakemus haluamaasi tehtävään 3.3.2017 mennessä osoitteessa lapti.fi/tulemeilletoihin

Lapti Group

 

Suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni

Lapti on nopeasti kasvava, suomalainen rakennus- ja talotekniikka-alan konserni. Toimintamme keskittyy asunto- ja palvelutilarakentamisen lisäksi talotekniikkasuunnitteluun ja projektitoteutuksiin eri rakennusliikkeille. Rakennamme pääosan hankkeistamme suunnittele ja toteuta -mallilla. Teemme kiinteistökehitystä lisä- ja täydennysrakentamisesta aina uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen.Konsernin palveluksessa on noin 670 henkilöä.

Sitoutunut henkilöstö, asiantunteva kiinteistökehitys ja kustannustehokas suunnittele ja rakenna -malli tuovat asiakkaalle selkeitä etuja. Ne näkyvät toimivina suunnitelmina, yhteensovitettuina rakenne- ja lvis-ratkaisuina sekä säästettyinä kustannuksia.

Rakennamme huolella – Hyvin suunniteltu on hyvin tehty

Jokaiselle projektille nimetään oma suunnittelutiimi ja toteutuksen vastuuhenkilöt. Vastuuhenkilöt toimivat jo suunnitteluvaiheessa yhdessä ja varmistavat lopputuloksen toimivuuden. He vastaavat, että myytävät asunnot ja urakoitavat rakennukset ovat huolella suunniteltuja, toimivia sekä kustannustehokkaita. Huolellisen suunnittelun tuloksena jokainen Lapti-rakennus on energiatehokas, käytännöllinen ja ympäristöönsä sopiva.

Suuri merkitys suunnittelussa on myös rakennuspaikalla. Valitsemme käyttötarkoitukseen sopivimmat tontit ja huolehdimme rakennuksen sopivuudesta ympäristöönsä. Asuntorakennusten paikan valinnassa korostuvat asuinpaikan yleinen viihtyisyys, hyvät liikenneyhteydet ja palveluiden läheisyys.

Rakennamme huolella -Vastuullisella rakentamisella paras lopputulos

Lapti-rakennus syntyy tarkan rakennusprosessin tuloksena. Rakentamisen viranomaismääräykset määrittelevät perustason, joka rakennuksen on teknisesti täytettävä. Panostamme lisäksi rakentamisen vastuullisuuteen ja pyrimme Laptilla aina ylittämään vähimmäisvaatimukset.

Käytämme vain ammattitaitoista ja koulutettua henkilökuntaa ja henkilökunnan osaamisesta huolehditaan ajantasaisin koulutuksin. Ajattelemme, että jokaisella työntekijällä on oikeus lähteä terveenä töistä. Työturvallisuutta mittaamme monin eri tavoin ja tahdomme pitää työmaat turvallisina kaikille siellä käyville. Rakennusvaiheen työprosessit on kehitetty vuosien parhaiden kokemusten pohjalta ja yhdenmukaistettu tehokkuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi.

Lapti Group - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia