Vastaavia työnjohtajia, kokeneita työnjohtajia, lvi-projektipäällikkö, kokeneita lv-asentajia, hitsaajia

Päivämäärät Julkaistu 15.3.2019 Hae viimeistään 31.3.2019

Laptin vahva kasvu jatkuu
– liity voittajajoukkueeseen

Tule Kuopioon rakentamaan kanssamme uutta tulevaisuutta, niin itsellesi kuin keväällä alkavien kohteidemme asukkaille.

KOKENEITA VASTAAVIA
TYÖNJOHTAJIA

Sinulla on rakennusalan koulutuksen lisäksi pitkä työkokemus vastaavan mestarin tehtävistä isoissa projekteissa. Edellytämme sinulta erinomaista kykyä hallita kustannuksia ja aika- tauluja, vastuunottoa ja hyviä sosiaalisia taitoja.

KOKENEITA TYÖNJOHTAJIA

Sinulla on rakennusalan koulutuksen lisäksi pitkä työkokemus työmaamestarin tehtävistä monipuolisissa projekteissa. Edellytämme sinulta kykyä kantaa vastuuta ja hyviä sosiaalisia taitoja sekä kokemusta betonirunkoisten kerrostalotyömaiden runkotöiden johtamisesta.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä muun muassa pitkäkestoisten kohteiden, kuten KYS:in Uusi Sydän -hankkeen tai keväällä alkavien asuntotuotanto- kohteidemme parissa. Töitäsi pääset tekemään hyvän työporukan kanssa yhdessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Itä-Suomen tuotantojohtaja Jussi Heikkilä,
puh. 0400 807 299.

Lisäksi haemme

LVI-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat tehtävässä vaativien LVI-projektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta urakointikohteissamme. Tehtäviisi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen seuranta ja vastuu, työvaiheiden ja aikataulujen suunnittelu, projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen sekä työnjohdolliset tehtävät.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon ja uran kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Suomen talotekniikan tuotantopäällikkö
Ville Pekkarinen, puh. 0400 518 227.

KOKENEITA LV-ASENTAJIA /
HITSAAJIA SEKÄ KÄRKIMIESTAITOISTA
LV-ASENTAJAA

Sinulla on tehtävään soveltuva LV-asentajan koulutus ja hitsaustaito (lämpö, vesi, jäähdytys) sekä aiempaa kokemusta urakkakohteista. Työhösi suhtaudut positiivisella
ja reippaalla asenteella.

Saat mahdollisuuden hyviin ansioihin urakkatyömailla ja Savon parhaat työkaverit.

Lisätietoja tehtävistä antaa Itä-Suomen LVI-projektipäällikkö Markus Toropainen,
puh. 040 933 5725.

Tarjoamme sinulle toki myös hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan sekä panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Hae tehtävään 31.3.2019 mennessä osoitteessa osoitteessa
lapti.fi/tule-meille-toihin/

Lapti on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Toimintamme keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa. Lisäksi tuotamme talotekniikkapalveluita. Laptilla työskentelee noin 800 ammattilaista rakentamassa huolella hyvän elämän puitteita. Lue meistä lisää www.lapti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi