Vastaavia työnjohtajia, työmaainsinöörejä, vaativien betonirakenteiden työnjohtajia, työnjohtajia, hankintainsinööri ja työpäällikkö

Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 21.12.2018 Hae viimeistään 15.1.2019

Toimintamme laajenee ja haemme työmaillemme eri puolille Suomea hyviä tyyppejä vastuunkantajiksi. Tarjoamme monipuoliset tehtävät, innostavan ja kehittävän työympäristön, mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuutta!

Vastaavia työnjohtajia

Haemme kokeneita rakentamisen ammattilaisia työmaiden itsenäisiksi vetäjiksi ja esimiehiksi pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen. Vastuullasi ovat työmaalla niin aikataulutus, laatu ja kustannukset kuin työturvallisuuskin. Odotamme sinulta vähintään rakennusmestarin tutkintoa sekä viiden vuoden kokemusta rakennusalan työnjohtotehtävistä.

Työmaainsinöörejä

Haemme vastaavan työnjohtajan ja työpäällikön kumppaniksi vahvoja alan ammattilaisia vastaamaan työmaan aikataulun, laadun ja kustannusten valvonnasta sekä raportoinnista. Osallistut myös työmaan hankintaan yhdessä työpäällikön kanssa. Sinulla on vähintään rakennusmestarin tutkinto ja kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tarvitsemme työmaainsinöörejä sekä pääkaupunkiseudulle että muualle Suomeen.

Vaativien betonirakenteiden työnjohtajia

Haemme betonirakenteiden työn suunnittelusta, toteutuksesta ja dokumentoinnista vastaavia vaativien betonirakenteiden työnjohtajia. Vastaat siitä, että hankkeet toteutuvat yrityksemme laatukriteereiden mukaisesti. Edellytämme vaativien tai poikkeuksellisen vaativien betonirakenteiden työnjohtajan Fise-pätevyyttä. Osa tehtävistä on pääkaupunkiseudulla, osa muualla Suomessa.

Työnjohtajia

Haemme työmaillemme pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen työnjohtajia, jotka huolehtivat oman vastuualueensa mukaisesti työmaan aikataulusta, laadusta ja kustannuksista ja raportoivat vastaavalle työnjohtajalle. Edellytämme kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Hankintainsinööri, pääkaupunkiseutu

Haemme pääkaupunkiseudulle työmaan hankinnoista vastaavaa hankintainsinööriä. Otat työssäsi huomioon työmaan laatu- ja kustannustavoitteet ja ylläpidät pääkaupunkiseudulla yhteistyökumppaniverkostoa. Edellytämme vähintään rakennusmestarin tutkintoa ja kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.


Työpäällikkö, pääkaupunkiseutu

Haemme työpäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun työmaidemme kokonaisvaltaisesta toteutuksesta työn hankinnasta työn luovutukseen saakka. Olet työmaidesi toimihenkilöiden esimies; innostava ja kannustava sparraaja sekä vastuunkantaja. Saat tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Apunasi on KSBR:n ammattitaitoinen henkilöstö. Edellytämme vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavan työnjohtajan tai työpäällikön tehtävistä.

 

Lisätietoja paikoista antavat

Pääkaupunkiseutu: tuotantojohtaja Kasimir Kvist, p. 050 376 0165
Muu Suomi: teknisen toimiston päällikkö Simo Särkelä, p. 0400 351 515

Hae paikkoja viimeistään 15.1.2019. Nopein tapa on täyttää sähköinen hakemuksemme tästä

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi