Vastaavia työnjohtajia, Työnjohtajia

Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Sijainti Uusimaa ja Pirkanmaa
Päivämäärät Julkaistu 3.3.2017 Hae viimeistään 17.3.2017

Rekrytointipalvelu Sihti on vuodesta 2009 toiminut henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen. Palvelemme 8 paikkakunnalla ympäri maata. Olemme osa Adecco-konsernia.

Rekrytoimme suoraan usealle rakennusalan asiakkaallemme sekä uudis- että korjausrakennuskohteisiin Uudenmaan Ja Pirkanmaan alueelle

Vastaavia työnjohtajia

Vastaat projektisi tuotannosta. kustannushallinnasta, laadusta, työturvallisuudesta ja ympäristöasioista sekä toimit työmaasi henkilöstön esimiehenä. Sinulla on rakennusalan koulutus ja kokemusta vastaavan työjohtajan tehtävistä. Sinulla on laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa ja kehität työtäsi asiakaslähtöisesti. Olet vastuullinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työnjohtajia

Tehtäviisi kuuluu työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen sovitun aikataulun puitteissa. Sinulla on rakennusalan koulutus ja aikaisempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja.

Tarjoamme motivoivan ja mielenkiintoisen tehtävän kilpailukykyisillä etuisuuksilla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus edetä ja kehittyä yrityksen mukana.

Lisätietoja ja hakemukset tehtäviin

Uusimaa: Liisa Jenkins
puh. 040 480 4028 / liisa.jenkins@sihti.fi

Pirkanmaa: Jori Vilenius
puh. 050 4444 454 / vilkku@sihti.fi

Katso kaikki rakennusalan avoimet työpaikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi