Vastaavia työnjohtajia, Työnjohtajia, Takuutyönjohtaja

Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 1.12.2017 Hae viimeistään 17.12.2017

Toimintamme kasvaessa haemme Oulun yksikköömme lisävahvistusta

Yksikkömme on noin 20 toimihenkilön ja 30-40 oman työntekijän paikallinen työyhteisö, jossa arvot, hyvä yhteishenki ja toisten kunnioittaminen ovat kulmakiviämme. Paikallisen toimintamme tukena on yhtiön toimintajärjestelmä ja vakaa konserni.

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA

Johdat hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet joustava, sitoutunut ja kehityshenkinen sekä laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Sinulla on rakennusalan koulutus ja kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista.

TYÖNJOHTAJIA

Tehtäviisi kuuluu työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä tai ainakin vahva motivaatio kasvaa tehtävään.

TAKUUTYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat takuu- ja jälkitöiden hoito, niiden raportointi sekä asukasmuutostöiden valvominen. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus sekä nykyaikaisten tietoteknisten järjestelmien osaamista. Asuntokauppalain tuntemus katsotaan eduksi. Pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti sovitussa aikataulussa pysyen.
Olet kehityshakuinen, järjestelmällinen ja joustava.

Lisätietoa tehtävistä antavat työpäällikkö Hannu Pesonen, hannu.pesonen@peab.fi ja yksikönjohtaja Seppo Klemettilä, seppo.klemettila@peab.fi

Hakemukset ja CV 17.12.2017 mennessä osoitteessa www.peab.fi/Töissä Peabilla/Töihin meille

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

peab.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi